Kähler design

Kähler laver smukke og tidssvarende designprodukter med rødder i en unik fortælling om kunsthåndværk, der tog sin begyndelse i 1839. Gennem tiden har Kähler haft en lang række af tidernes bedste designere tilknyttet. I dag er de især kendt for deres vaser og lysestager.

Læs mere om Kähler her

Kähler-vasen er en af Danmarks mest berømte vaser og strækker sig tilbage til 1800-tallet, hvor den danske kunstnerslægt, Kähler, begynder at arbejde som pottemagere. I 1839 åbner Herman J. Kähler nemlig et keramikværksted i Næstved. Sønnen Herman A. Kähler overtager værkstedet i 1875, og først her, begynder Kähler-keramikken for alvor at vinde frem.

Den første Kähler-vase
Den første Kähler-vase blev skabt i Næstved for 175 år siden, og i dag har den stribede klassiker vundet stor succes. Men det er ikke uden grund. Den smukke vase får nøje håndmalet de ikoniske striber, hvilket gør den helt speciel og unik.

Kähler udstråler en klassisk stil, der især vinder frem på sit enkle udtryk og bløde former. Kähler design vil derfor altid passe smukt og harmonisk ind i hjemmet.