KEEPER reolmodul 4D m. bagplade D30

2.999 kr.
På lager » Levering 2-6 hverdage.
Varenummer:FS40074_969ONESIZE
Keeper reolmodul fra Furniture by Sinnerup.

Keeper er navnet på Sinnerups kubistiske reolsystem, som er arkitekttegnet. Serien består af reoler i flere forskellige størrelser, som kan sammensættes alt efter ønske. Dette modulsystem tager afsæt i de klassiske bogkasser med referencer til nordiske snedker dyder. Navnet Keeper går hånd i hånd med, at det er et møbel af eksklusiv kvalitet, som man kan beholde hele livet og lade gå i arv.

Reolerne er lavet i massivt FSC certificeret olieret egetræ. Samlingerne på reolerne er fingertappede, hvilket understreger de eksklusive snedker dyder.

Dette modul måler 70 x 70 cm og har en dybde på 30 cm.

Den er lavet med bagbeklædning og indbygget beslag på bagsiden for nem og holdbar montering.

Keeper modulerne kan bruges enkeltvis eller sammen som en større reolvæg. De kan sammensættes på et utal af måder, og passer derfor ind i alle typer af rum og indretninger.

Pleje og vedligeholdelse:
Kan aftørres med en ren fnugfri klud. Træet bør vedligeholdes med Guardian ædeltræsolie, for at beskytte træet mod udtørring og gøre det mere modstandsdygtigt, følg instruktionen på det pågældende produkt.

FSC-mærket
FSC er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift. Bag FSC-mærket ligger et strengt internationalt kontrol- og sporbarhedssystem. Der bliver ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. FSC arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder.

» Vis hele Keeper serien her