Keramik

keramik vaserkeramik vaserkeramik vaser

Skab personlighed med keramik

2020 bliver keramikkens år. I løbet af de sidste par år har keramikken haft comeback, og 2020 bliver ingen undtagelse. Vi bestræber os stadig efter at skabe et personligt udtryk og afspejle identitet igennem vores indretning og hjem. Vi ønsker, at vores hjem skal være unikke, og vise hvem vi er. Keramik kan fås i mange forskellige farver, former og nuancer og netop derfor er keramik en oplagt kandidat til at skabe personlighed, og lige præcis det udtryk man ønsker i sit hjem. Keramik kan anvendes i alle hjemmets rum, så din personlige stil kan gå igen i hele boligen.  


<h2>Keramik i flotte farver </h2>
Fairytale fra SINNERUP

Keramik i flotte farver

Vi har i de senere år bevæget os væk fra keramik i enkle lyse farver med et minimalistisk look og design. Tidens trend handler i stedet om farver og former sammensat på forskellige og særlige vis. Keramik skal i dag give mulighed for udfoldelse og personlighed, hvilket betyder, at vi i 2020 vil se keramik i en masse forskellige farver og varianter.   Her kan du se et stort udvalg af flotte keramik vaser fra Sinnerup.

<h2>Eventyrlig keramik fra Sinnerup</h2>
Keramik vaser

Eventyrlig keramik fra Sinnerup

I tråd med tidens trend tilbyder Sinnerup keramik i alverdens former og farver, som du nemt kan kombinere og derved skabe din helt egen personlige stil i hjemmet.

Slip eksempelvis fantasien fri med flotte håndlavede keramik vaser og urtepotter fra Sinnerups Fairytale-kollektion. Denne kollektion er inspireret af H.C Andersens finurlige og elskede eventyr, heriblandt eventyret om Tommelise. Denne inspiration ses også tydeligt i Fairytale-kollektionens særprægede former og udseende, der leder tankerne mod eventyr og fantasifuld natur. Med Fairytale-kollektionen og dens unikke design får du rig mulighed for, at skabe dit eget personlige touch og udtryk i din bolig. Sammensæt de forskellige vaser og urtepotter præcis som du ønsker det, og kombiner dem gerne med vaser og urtepotter fra vores andre keramik serier som eksempelvis vores Dots-serie eller Siri-serien.