Keramik til boligen

keramik urtepotterkeramik vaser

Skab personlighed med keramik

I løbet af de sidste par år har keramikken haft comeback, og 2022 bliver ingen undtagelse. Vi bestræber os stadig efter at skabe et personligt udtryk og afspejle identitet igennem vores indretning og hjem. Vi ønsker, at vores hjem skal være unikke, og vise hvem vi er. Keramik kan fås i mange forskellige farver, former og nuancer og netop derfor er keramik en oplagt kandidat til at skabe personlighed, og lige præcis det udtryk man ønsker i sit hjem. Keramik kan anvendes i alle hjemmets rum, så din personlige stil kan gå igen i hele boligen.
Urtepotter fra Sinnerup

Rustik keramik vinder stort indpas

Keramik med et rustikt eller organisk udtryk vil især vinde frem i 2022. Det rustikke eller bløde look vil både komme til udtryk i form af keramik vaser og urtepotter men også igennem keramiktallerkener, skåle og fade. Det rustikke eller organiske keramik vil skabe en helt unik stil i boligen, samtidig med at der skabes et personligt touch i indretningen. Desuden vil keramik passe perfekt ind i den minimalistiske indretning, da rustik keramik med sit rå udtryk vil bryde og skabe kontrast i indretningen.
Placer en flot  vase eller urtepotte i rustik keramik i vindueskarmen, på en hylde eller på sofabordet og skab på den måde smuk og rustik kontrast i hjemmet. Desuden vil du også sagtens kunne bruge dine rustikke tallerkener, skåle
eller fade til at skabe et personligt touch. Gør dit stel til en integreret del af indretning, ved at placere det i et smukt vitrineskab eller ved at udstille dem på åbne hylder i køkkenet.
New blossom stelNew blossom stelNew blossom stelVase fra Sinnerup

Massevis af keramik i forskellige former og størrelser

Vi har i de senere år bevæget os væk fra keramik med et minimalistisk look og design. Tidens trend handler i stedet om keramik i farver og former sammensat på forskellige og særlige måder. Keramik skal i dag give mulighed for udfoldelse og personlighed, hvilket betyder, at vi i 2022 vil se keramik i en masse forskellige former, størrelser og varianter. Her kan du se et stort udvalg af flotte keramikvaser fra Sinnerup.
Vaser fra SinnerupVaser fra SinnerupVase fra SinnerupKeramik fra Sinnerup