Indretning af et nyt kontor eller trænger du til opfriskning af det gamle?
Her kan du finde inspiration til at indrette dit eget unikke kontor. Kontoret er et vigtigt rum, både i hjemmet men også på arbejdet. Der skal være en behagelig stemning til de mange arbejdstimer, så der bliver skabt en god ramme for din kreativitet og arbejdslyst.

Det handler om at finde den bedste løsning som passer til ens eget arbejdsmiljø. Det er en god idé at sætte sit eget personlige præg på kontorindretningen, ligegyldigt om det er på arbejdspladsen eller i hjemmet. Kontoret skal give energi til arbejdet, men også være praktisk og funktionelt.

Hos Sinnerup findes der forskellige designs indenfor kontorindretning, her kan du finde et smukt skrivebord, en behagelig kontorstol, forskellige størrelser af opbevaring og et stort udvalg af plakater.

Der findes mange former for kontorer, det kan være et hjørne i stuen, et helt rum eller et område på en arbejdsplads som skal indrettes. Det er derfor vigtigt at finde noget der passer til det område hvor der skal laves kontor, og her lave det overskueligt og hyggeligt for dem som skal bruge det. Møblerne skal være med til at gøre det sjovt at arbejde, men også interessant så arbejdsmoralen er høj.

Kontorindretningen skal piftes op med små dekorative detaljer. Herved kan der skabes en stemning som skaber kreativitet når man bruger kontoret. Der findes flere muligheder for at gøre det spændende og smukt.

Væggene kan pyntes med hylder med plads til små opbevaring, på skrivebordet kan der sættes en  vase eller en lysestage og sammen med disse kan der være en lækker bordlampe. Disse små detaljer gør det behageligt og personligt at være på kontoret. Det giver en rolig stemning til arbejdet.

Tip: Skab basen for dit arbejde med de rigtige kontormøbler. Det er vigtigt at du føler dig tilpas og giver dit kontor en personligstil. Find kontormøbler med bordplads og mulighed for opbevaring.