Kontorstole

En kontorstol er en særlig type stol, som er designet til at sidde ved et skrivebord, ofte i et kontor – hvoraf navnet også kommer. Kontorstole er ofte på hjul, hvilket gør dem lette at flytte, og de kan desuden ofte indstilles i højde og hældning, således at den optimale arbejdsstilling opnås.

En kontorstol til ethvert hjem


Arbejder du hjemmefra? Eller bruger du bare meget tid foran computeren? Så kan du sikkert bruge en ny, flot kontorstol. Vi har kontorstole i mange forskellige design. Hvad end du er til læder, stof eller plast, så har vi det lige her.

Vi har både kontorstole på hjul og kontorstole på faste fødder. Kontorstole, som kan dreje, justeres i højden og tilpasses præcis dine behov. Vi har kontorstole med eller uden armlæn, alt efter hvordan du sidder bedst i din kontorstol.

Få en flot designkontorstol fra Sinnerup


En kontorstol behøver ikke være kedelig at se på, bare fordi den skal bruges foran computeren. Vi har smarte designerkontorstole i mange forskellige variationer, farver og former. Fælles for alle vores kontorstole er dog, at kvaliteten og komforten er i højsædet. Du er altså sikker på at få en lækker kontorstol, når du køber den her hos Sinnerup.

Find en kontorstol i dansk design


Vores kontorstole passer ind i alle danske hjem, fordi de er udført i det klassiske, stilrene og tidløse design, som er populært i hele Skandinavien. Med tanke på stil, elegance og minimalisme er vores kontorstole designet til at passe ind i netop dit hjem – uanset hvad der ellers måtte være på dit hjemmekontor.

Vores kontorstole kan bruges både til kontoret, stuen eller børneværelset. Det kommer helt an på, hvor du har brug for din kontorstol. Se dig omkring i vores store sortiment og find lige præcis den kontorstol, som du vil blive glad for.