Gratis fragt over 499,- (ikke møbler)      Gratis gaveindpakning      Gratis bytte & retur i butikker (ikke møbler)
Vis kun
Produkter
Mærke
Størrelse
Pris

Kork

Er du vild med kork som materiale? Vi har et bredt udvalg af lækre Kork designs. Hvad enten du mangler en smuk lampe, lækre opbevaringskrukker eller fine coasters, så har vi hvad du søger.

Varenummer: 016016
Før 149,95 kr.
69,95 kr.
Spar 80,00 kr.
Info / Køb
Varenummer: 016509
Før 99,95 kr.
69,95 kr.
Spar 30,00 kr.
Info / Køb
Før 699,00 kr.
349,95 kr.
Spar 349,05 kr.
Info / Køb
Før 699,00 kr.
349,95 kr.
Spar 349,05 kr.
Info / Køb

Kork - et bæredygtigt og fantastisk materiale

Kork er et naturligt, lysebrunt og genanvendeligt materiale, der udvindes fra den yderste bark af en korkeg. Det lette materiale har mange anvendelsesmuligheder og bruges derfor flittigt i forskellige brancher. Kork er nemlig et tæt, elastisk og let materiale, der nærmest er uigennemtrængeligt for vand og luft. Dette gør materialet særlig egnet til propper og lignende. Derudover er kork også et brandhæmmende og lyd- og varmeisolerende materiale, der gør det særlig egnet til både byggeri og køkkenredskaber.
Hos Sinnerup finder du pendler, opbevaringskrukker, bordskånere, krydderiglas, coastere og salt- og pebersæt, der sætter et lille rustikt præg i hjemmet.

Bæredygtigt materiale
Kork er et naturligt, nedbrydeligt og genanvendeligt materiale, der stammer fra barken af en korkeg. Kork er et bæredygtigt materiale, da træerne ikke behøver at blive fældet for at barken kan udvindes. Ikke nok med det, vokser barken fra træet også ud igen, så det kan anvendes på ny. Kork er simpelthen et miljøvenligt materiale, der både er smukt og praktisk. Du kan altså anskaffe kork med god samvittighed og indrette hjemmet i et spændende materiale med fantastiske egenskaber.