Kork

Er du vild med kork som materiale? Vi har et bredt udvalg af lækre Kork designs. Hvad enten du mangler en smuk lampe, lækre opbevaringskrukker eller fine coasters, så har vi hvad du søger.

Kork - et bæredygtigt og fantastisk materiale

Kork er et naturligt, lysebrunt og genanvendeligt materiale, der udvindes fra den yderste bark af en korkeg. Det lette materiale har mange anvendelsesmuligheder og bruges derfor flittigt i forskellige brancher. Kork er nemlig et tæt, elastisk og let materiale, der nærmest er uigennemtrængeligt for vand og luft. Dette gør materialet særlig egnet til propper og lignende. Derudover er kork også et brandhæmmende og lyd- og varmeisolerende materiale, der gør det særlig egnet til både byggeri og køkkenredskaber.
Hos Sinnerup finder du pendler, opbevaringskrukker, bordskånere, krydderiglas, coastere og salt- og pebersæt, der sætter et lille rustikt præg i hjemmet.

Bæredygtigt materiale
Kork er et naturligt, nedbrydeligt og genanvendeligt materiale, der stammer fra barken af en korkeg. Kork er et bæredygtigt materiale, da træerne ikke behøver at blive fældet for at barken kan udvindes. Ikke nok med det, vokser barken fra træet også ud igen, så det kan anvendes på ny. Kork er simpelthen et miljøvenligt materiale, der både er smukt og praktisk. Du kan altså anskaffe kork med god samvittighed og indrette hjemmet i et spændende materiale med fantastiske egenskaber.