Lamper & belysning

Leder du efter den helt rigtige belysning? Så er der god chance for, at du finder, hvad du søger hos os. Hos Sinnerup har vi lamper og belysning til alle hjemmets rum.
Beige/Latte/Sand
Brun
Hvid
Natur

Hvad betyder lamper og belysning for indretningen?

Vi tilbyder nemlig bordlamper, fatninger, gulvlamper, LED pærer, loftlamper, lyskæder og væglamper. Der er altså god chance for at finde lige præcis dén lampe, som du går og mangler til indretningen hos os. Vi får jævnligt nogle nye lamper hjem, så vi kan blive ved med at følge tidens trends og tilbyde de smukkeste lamper og den bedste belysning. Så tag et kig og vælg selv materiale, farve, mærke og pris alt efter, hvad du er på udkig efter.

Den rette belysning er altafgørende for, at dit hjem fremstår indbydende og rart. Det er derfor vigtigt, at du vælger de rette lamper til stuen, køkkenet, kontoret, entréen og soveværelset, så den rette stemning er sat, og så du enten kan slappe af eller arbejde koncentreret. Lamper kan gøre utrolig meget for indretningen, så det er med at tage den rigtige beslutningen, når en ny lampe skal finde sin plads i rummet. Lamper og belysning er altså altafgørende for et rart hjem. Lys skaber nemlig atmosfære og sætter stemningen i dit hjem.

Lamper og belysning til små rum


Hvis du bor småt og har mindre rum i din bolig, er det vigtigt at sørge for god belysning, så alle hjørner bliver oplyst. Det får nemlig rummet til at synes større. Dog skal du ikke vælge alt for store lamper, der fylder hele gulvet eller loftet, da det kan virke overvældende i indretningen. Her er det godt at vælge enkle, slanke lamper, gerne loftlamper eller bordlamper, der ikke tager alt for meget gulvplads. Så er du nemlig sikker på, at der er balance, luft og plads i rummet. Hvis du fx mangler lys ved sofaen, kan du med fordel investere i en væglampe ved sofaen. Den tager meget mindre plads end en gulvlampe, og det ser ofte bedst ud i små rum. Hvis du har brug for en bordlampe, kan det være en fordel at vælge nogle lamper, der er lave. Det får igen rummet til at se større ud samtidig med, at du får god belysning i hjemmet.

Lamper og belysning til store rum


Bor du derimod i en stor bolig, hvor der er masser af plads til at udfolde sig på, har du frihed til at vælge. Du skal bare huske på, at rummet let kan komme til at se tomt og upersonligt ud, hvis du ikke fylder rummet ordentligt ud med andre større ting. Derfor er det smart at gå efter større lamper. Her er gulvlamper og store loftslamper ideelle, da de optager plads og skaber balance og personlighed i rummet.

Hvilken lampe/belysning skal jeg vælge?


Der findes adskillige former for belysning, og du kan vælge mellem mange forskellige lamper: Loftlamper, væglamper, bordlamper, pendellamper, lyskæder og LED pærer.

Loftlamper:

Du skal vælge loftlamper, hvis du ønsker belysning i hele rummet.

Væglamper:

Du skal vælge væglamper, hvis du ønsker at oplyse rummet endnu mere. De er også gode som lokal lyskilde.

Bordlamper:

Du skal vælge bordlamper, hvis du ønsker en ekstra lyskilde, som du let kan sætte i stikkontakten og flytte rundt på. Bordlamper er også smukke designgenstande, da de pynter smukt på reolen, bordet eller kommoden.

Lyskæder istedet for lamper:

Du skal indrette med lyskæder, hvis du ønsker at sætte en helt særlig stemning i dit hjem. Lyskæder kan give hygge hele året, men de er især hyggelig i de mørke måneder og i julen.

LED pærer til dine lamper:

Du skal vælge LED pærer, hvis du ønsker 10 gange længere levetid end glødepærer og 3 gange længere levetid end sparepærer. LED pærer er derudover super moderne og smukke ikke mindst fordi, at du selv kan vælge forskellige pærer alt efter hvilket udtryk, du ønsker.