LINES sidebord marmor 50x50x45 cm

Før 1.199 kr.
999 kr.
Spar200 kr.
Vejl. pris: 1.199,00 kr.
På lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:840-DEM000983-01
OBS! Denne vare kan kun bestilles i vores butikker ELLER som Click&Collect med afhentning i vores butikker. Dette skyldes at varen vil kunne pådrage sig en skade under transport med fragt.

LINES Sidebord fra Furniture by Sinnerup

Stilrent sofabord tegnet i minimalistiske rene linjer i marmor. Bordpladen har en skrå afskæring på kanten, som giver sofabordet en lethed. Det slanke stel er lavet i sort metal.
Højden på bordet matcher siddehøjden på en almindelig sofa. Stellet er designet med fokus på funktionalitet og stabilitet. Stellet er justerbart i benenes ender, så det ikke vipper, og under bordet er der plads til fx at stille en lille bakke eller en bog.

Pleje og vedligeholdelse:
Marmor er en solid og naturlig kalksten
- Marmor tåler ikke syre eller anden form for skrappe rengøringsmidler, da det vil beskadige overfladen.
- Bordet må ikke udsættes for varme genstande, sure/syreholdige ting, te, kaffe, olier og frugt. Til dette benyttes coasters for at beskytte bordet mod pletter og andre skader.
- Bordet må ikke placeres i direkte sollys, da dette kan beskadige farve og overflade.
- Vi anbefaler imprægnering af bordet med Guardian G-polish inden brug, og vedligeholdelse 3-4 gange om året eller efter behov, for at danne en beskyttende overflade og gøre bordet mere modstandsdygtigt, så det kan holde sig flot i mange år frem. Følg instruktionerne på det pågældende produkt.

» Vis sofaborde