LINES sofabord

1.999 kr.
På lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:FS13004_976ONESIZE
OBS! Denne vare kan kun bestilles i vores butikker ELLER som Click&Collect med afhentning i vores butikker. Dette skyldes at varen vil kunne pådrage sig en skade under transport med fragt.

LINES Sofabord fra Furniture by Sinnerup

Stilrent sofabord tegnet i minimalistiske rene linjer i marmor og højtrykslaminat. Den skrå detalje på bordpladen giver sofabordet en lethed, - og sammenspillet mellem bordpladens detalje og det sorte metal stel, skabes der et slank design udtryk, der matcher siddehøjden til din sofa. Stellet er designet med fokus på funktionalitet, stabilitet og den røde tråd til vores Samsø Vintage serie. Stellet er justerbart i benenes ender, så det ikke vipper. Stellet monteres nemt på bagsiden af bordpladen. Serien fås i flere størrelser.

Tip: Vi anbefaler du bruger Guardian G-polish, som polerer, renser og efterlader en beskyttende hinde, da bordpladen er en poleret marmorsten, kan du med fordel behandle bordet 3-4 gange om året, for at bibeholde den smukke blanke overflade samt mindske synligheden af evt. ridser. Benyt gerne coasters.