Loungestole

Det kan være tiltrængt efter en lang dag at komme hjem og sætte sig i en behagelig loungestol, hvor du kan slappe af med en god bog, en kop kaffe foran tv’et eller bare et lille hvil. Udover loungestolens komfortable funktion, kan den også bidrage med at være et personligt og centralt element i hjemmet. Hos Sinnerup har vi et stort udvalg af forskellige loungestole, som varierer i farver, materialer og designs. Du kan gå på opdagelse i hele vores sortiment herunder og finde lige præcis de loungestole, der skal tilføre karakter, stil og komfort til dit hjem. 

Flettede loungestole leder tankerne mod sol og sommer

Bring sol og sommer velkommen indenfor hele året rundt med loungestolene, der er flettet i naturmaterialet rattan. Materialet minder om bambus, men er meget mere slidstærkt og kræver ingen vedligeholdelse ud over almindelig rengøring. De elegante flettede loungestole giver en stemning af ferieparadis og afslapning og er ideelle til brug i stuen, udestuen, på altanen eller terrassen. Hvis du ønsker ekstra komfort, så kan du kombinere stolene med lammeskind, hynder eller puder efter din personlige smag. Du kan bruge de flettede loungestole både inde og ude – dog anbefaler vi, at du ikke lader dem stå udenfor natten over, da de ikke er designet som udendørsmøbel. 

Loungestole i forskellige materialer

Loungestole er designet til afslapning og afkobling, og det kan være svært at forlade stolen, når du først har sat dig. Hos Sinnerup tilbyder vi komfortable loungestole, som kan tilføre æstetik og personlighed til din indretning. Der kan være flere overvejelser at tage hensyn til, når du skal vælge din loungestol. Derfor har vi herunder oplistet nogle faktorer, du kan være opmærksom på ved de forskellige materialer. 

Loungestole i træ

Bring naturen indenfor med en loungestol lavet af træ, som typisk vil give en følelse af hygge og varme til rummet. Hver loungestol vil være unik, da træets åre og ringe varierer, hvilket gør loungestolen endnu mere personlig. Mange loungestole i træ er designet med tanke på at tage hensyn til en ergonomisk siddeoplevelse, men du kan skabe endnu mere komfort, ved at tilføje en pude eller et lammeskind, hvis du ønsker det. 

Bløde loungestole til indendørs brug

Her er der virkelig tænkt på din komfort, og der bliver ikke gået på kompromis med siddeoplevelsen. En blød loungestol inviterer til fuldkommen afslapning og velvære med deres bløde puder, som typisk er polstret med polyester og let kan renses med tekstilrens, der passer til det pågældende produkt. 

Luksuriøse læder-loungestole

Læder er et tidløst materiale, der altid vil være et moderne og sofistikeret valg. Det vil ofte være et langvarigt investeringsstykke, da læder er et slidstærkt materiale, der kun opnår endnu pænere patina med tiden, hvis det bliver plejet løbende. Med en læder-loungestol vil du få en optimal siddekomfort, da læderets naturlige bløde materiale vil forme og varme sig efter din krop. 
Det er muligt at vælge forskellige stoleben til din loungestol, så du kan få lige den farve og stil, der matcher til dit hjem. 

En forlængelse af sofaen 

Hvis du placerer din loungestol i forlængelse af sofaen, vil det indramme rummet og skabe en naturlig sammenhæng mellem sofaen og loungestolen. Det åbner op for muligheden for, at familie og venner ikke kun samles omkring fjernsynet, men også omkring hinanden, hvilket skaber en mere indbydende atmosfære til samtale og samvær.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for råd og vejledning om vores udvalg af loungestole, så er du altid velkommen til at kontakte vores medarbejdere i en af vores fysiske butikker. Men du kan også ringe til os på telefon: (+45) 36 96 52 52 eller skrive til os på mail: web@sinnerup.dkweb@sinnerup.dk. Vi hjælper dig gerne med personlig rådgivning.