Lourdes julehygger med Sinnerup

Er du ikke helt kreativ, når det kommer til borddækningen, eller trænger du til, at det skal se ekstraordinært ud på julebordet til middagen? Så læs med, hvor Lourdes Manco inspirerer dig til et smukt og stemningsfuldt julebord, der helt klart vil sprede en dejlig atmosfære omkring middagsbordet i den hyggelige juletid.
JulestelJulestelJulestelJulestelJulestelGuldbestikGuldbestikGuldbestikJulepynt

En julet borddækning

Lourdes har dækket et smukt julebord med masser af fint pynt, julestel og flotte glas. Hun har holdt sin borddækning i et enkelt farvetema, der leder tankerne hen på julens traditioner. Grøn, hvid og guld er især de dominerende farver, der får borddækningen til at hænge sammen i en fin rød tråd.
Lourdes har dækket bordet med det smukke Sinnerup Magic Christmas stel, der har fine julemotiver af hjerter, træer og trommer. Dertil er dækket op med et smukt guldbestik, der går igen på vaser, julekugler og lysestager. Det ekstra fine bestik er placeret på en fin mundserviet, der er pyntet med gran og julekugler. Derudover er der pyntet op med de fine Sinnerup glas, der med slank stilk og sit enkle design skaber et elegant udtryk på bordet.
GlasJulepyntJulestelJulepynt

Glem ikke pynten

Lourdes har gjort meget ud af bordpynten, da det er pynten, der især vækker fornemmelsen af jul. Fine juletræer i porcelæn med LED pynter smukt på bordet sammen med julekugler, grankogler og lysestager. Derudover er der pyntet op med små fine juletræer, som kan stå på bordet og sprede julestemning sammen med enkelte fine grangrene. På bordet er der LED-lys, der er med til skabe en hyggelig og hjemlig belysning under middagen.

Lav din egen dekoration

Vi må ikke glemme dekorationerne, der hører til det perfekte julebord. Lourdes har lavet en stor dekoration med lys og masser af blomster og grene i den smukke gyldne Sinnerup Nordic Valhalla vase.
Snowy porcelæn juletræ LED lysMagic Christmas stel julestelNordic Valhalla vase messing lookJulelys lysestage LED lysMundservietterGuld bestik
Indret med Lourdes