Lourdes indretter med Sinnerup

I mødet mellem det feminine og maskuline og det gamle og nye opstår den unikke boligindretning, som kendetegner Lourdes og familiens kreative hjem og forkærlighed for interiør.

MAKEOVER AF LOURDES' BOLIG


På en bakketop i Randers med udsigt til vand, skov og by ligger Lourdes og hendes families hvide hus, som hun og manden Nicolai sammen har indrettet med kreative DIY-projekter, loppefund og nye designs.

Lourdes deltog sammen med sin mand, Nicolai, i TV2-programmet "Nybyggerne" i 2019.

Lourdes kommer ofte i Sinnerups forretninger, da hun synes, at Sinnerup byder på lækkert design til hele hjemmet.
I samarbejde med Sinnerup laver Lourdes make overs af sin bolig.

Lourdes egen indretningsstil præges af sammensætningen af genbrugsfund og nyt design. Derudover er hun vild med et industrielt udtryk og pastelfarver, og at et rum ser indbydende ud.
Udover æstetik, lægger Lourdes også vægt på, at indretningen skal være praktisk, da de er en stor familie.

KÆRLIGHED TIL INDRETNING

Lourdes’ forkærlighed for boligindretning startede allerede, da hun var barn, hvor værelset ofte fik en makeover eller omrokering. Hun kender derfor i dag sit eget udtryk og elsker at mikse forskellige stilarter, da det netop er i kontrasterne, at det unikke hjem opstår.

“Vores hjem er meget kontrastfuld, da jeg er vild med at mikse nyt og gammelt. Min indretning er især inspireret af det industrielle og har derfor et råt, koldt og maskulint udtryk, som jeg spiller op imod pasteller, farver og bløde tekstiler,” fortæller Lourdes.

Det er ofte ude i butikkerne, at Lourdes får nye ideer, da mange af Sinnerups designs let kan kombineres med hendes egen personlige stil.

“Sinnerup har et bredt udvalg og mange forskellige stilarter. Det er derfor nemt for mig at finde interiør, der fungerer godt ind i det lidt rå, feminine og pastelle, som jeg elsker,” forklarer Lourdes.

I sin indretning er det særligt tone-i-tone farver, der inspirerer Lourdes og som hjemmet bærer præg af. Har man svært ved at kombinere farver eller kan man godt lide de ensfarvede nuancer, kan det være en god idé at gå efter disse farvesammensætninger, hvis man mangler inspiration til boligindretningen.

“Jeg er selv ret glad for at bruge tone-i-tone farver. Så hvis man står nede ved farvehandleren og har de her farvevifter, så kan det give god mening at se på de farveskalaer, der er på de her vifter. På den måde kan man se for sig, hvilke farver der spiller godt sammen,” påpeger Lourdes.
<center><h2>SOVEVÆRELSET</h2></center>

SOVEVÆRELSET

Lourdes har indrettet sit soveværelse med fine ting fra hendes samarbejde med Sinnerup.
Hun har tilføjet træmaterialer i indretningen, som giver en følelse af, at naturen inviteres indenfor. Lourdes har
blandt andet indrettet med den fine Anakin bogkasse, som er lavet af genbrugstræ.
Derudover indretter hun med vaser og urtepotter i varme nuancer, hvor grønne planter og tørrede blomster tilføjes, hvilket understøtter følelsen af naturen.
Lourdes har tilføjet lysdæmpende lamper, hvor hun bruger den samme model som bord- og loftslampe. Til at opbevare småting har Lourdes valgt Reims reolen, som har et råt udtryk med sine metalkanter.1.  ANAKIN bogkasse
2.  SINNERUP Stripe sengetøj
3.  Lamper
4.  VIOLA bakkebord
5.  SINNERUP Håndlotion
6.  Vaser
7.  SINNERUP LED kronelys
8. REIMS reol sort metal
9. Puder  

<center><h2>TEENAGEVÆRELSET</h2></center>

TEENAGEVÆRELSET

Lourdes' datter har fået et helt nyt teenageværelse.
Lourdes har indrettet sin datters værelse med en masse nye og fine ting fra Sinnerup.  
Det gennemgående tema for teenageværelset har været messing. Her har Lourdes indrettet med små detaljer som lysestager, lamper og knager i messing, som giver værelset et strejf af eksklusivitet samtidig med, at det har en hyggelig atmosfære. Hun har indrettet med skrivebordet fra Grow, der har den perfekte størrelse til et værelse og tilføjet en fin stol i velour. Lourdes har indrettet et unikt teeangeværelse, hvor grønlige nuancer spiller sammen med de brunlige træsorter. Bløde boligtekstiler i teddy står i kontrast til de hårde materialer.
Vaser, lysestager og planter gør rummet hyggeligt, mens spejlet gør rummet større.1. Lammeskind
2. LED lys
3.  New Age stol
4.  GROW sildebensbord
5.  SINNERUP Iza vase
6.  SINNERUP Kakadue deco
7.  Plakater og billeder
8.  Puder
9.  Puffer  <center><h2>EMILIUS VÆRELSE</h2></center>

EMILIUS VÆRELSE

Lourdes' søn Emilius har fået et helt nyt teenageværelse.
På drengeværelset er det rå og industrielle mikset med bløde puder og møbler, der får rummet til at være i balance. Grønlige nuancer i form af en daybed, puf, puder og planter dominerer rummet og får naturen indenfor.
Lourdes har indrettet værelset med en masse nye og fine ting fra Sinnerup og mixet med coole genbrugsfund..  
Det gennemgående tema for teenageværelset har været coole grønne nuancer.
<center><h2>BADEVÆRELSET</h2></center>

BADEVÆRELSET

Lourdes har lavet en make-over af sit badeværelse.
På badeværelset er boligtekstiler, duftpinde, lys og sæbedispenser med til at skabe en harmonisk atmosfære på badeværelset. Grønne planter og mikset mellem nyt og gammelt skaber kontrast i rummet. Hun har tilføjet en masse fine detaljer, som er med til at gøre badeværelset hyggeligt.

Lourdes har valgt at tilføje toiletbørste, spand og makeup spejl i samme serie i en mat sort farve, som giver en følelse af modernitet.
Til sidst har Lourdes valgt at tilføje lækre duftlys og -pinde, håndlotion og et wellnesssæt, som skaber en spastemning i badeværelset.1.  Caja serien
2.  Urtepotter
3.  Wellness
4.  Vaser
5.  SINNERUP Square håndklæde

STUEN

I stuen og stuegangen er interiør fra Sinnerup med til at sætte en hyggelig stemning. Vaser, brugskunst, urtepotter og trædyr står rundt omkring i stuen og på reolen. Lourdes har en særlig sans for at sætte farver, designs og materialer sammen på en smuk og spændende måde.

KØKKENET

I køkkenet har Lourdes indrettet med vaser, krydderurter og Sinnerup Appétit krydderier, der bidrager til en hyggelig stemning. På køkkenhylden står der også skærebrætter, skeer og sugerør fra Sinnerup.

FREMTIDIGE BOLIGPROJEKTER

Lourdes’ store interesse for boligindretning og unikt interiør kommer særligt til udtryk i hendes kreativitet, når rummene jævnligt får en makeover. Det nyeste efterårsprojekt bliver derfor også en fornyelse af stuen, da sofaen skal udskiftes.

“Vores gamle sofa kan snart ikke klare mere. Vi har haft den i 8 år og har også købt den brugt, så vi skal finde en ny. Når man skifter en sofa ud, så ændrer hele rummet sig ret meget, og så skal der træffes nogle nye valg. Det bliver vores efterårsprojekt,” fortæller Lourdes.

MERE INSPIRATION

Få endnu mere inspiration til din egen indretning nedenfor og læs mere om Lourdes' makeover af sin terrasse og multirum.  
Lourdes indretter med SINNERUPLourdes indretter multirum