Makeover: Fra hvid lejlighed til varmt og personligt hjem                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Bolig og living
Lourdes fra ‘Nybyggerne’ indretter Maria Thomsens klassiske, hvide lejlighed og skaber et personligt hjem med varme og karakter. 
I en nyrenoveret, lys lejlighed bor Maria sammen med kæresten Lasse. Deres lejlighed er klassisk, hvid og minimalistisk med få detaljer, mens kolde farvetoner dominerer det meste af indretningen. Sammen har de et ønske om at få mere varme og personlighed ind i deres hjem, så de kan slappe af og føle sig hjemme. Derfor har de fået hjælp af Lourdes fra ‘Nybyggerne’, der er lidt af en indretningsekspert og særligt god til at mikse nyt og gammelt og få en hjemlig stemning frem i indretningen.
SofabordeHylder
Skab sammenhæng i din indretning
Det kan virke uoverskueligt at indrette en nyrenoveret, hvid lejlighed og skabe en hjemlig atmosfære, når alt er lyst og moderne. Sådan oplever Maria det, da hun har svært ved at skabe en rød tråd mellem alle rummene. 
 
“Nu er det tredje gang, vi er er flyttet, og denne gang tænkte vi, at nu skal det være. Så vi tog i Sinnerup og købte et spisebord, nogle stole og noget stel. Vi plukkede nogle elementer for at skabe de her rammer, men jeg har rigtig svært ved at samle helheden,” forklarer Maria.
lysestagerurtepotter
Nips som vaser, evighedsbuketter og lysestager er nogle af de ting, der binder rummene sammen og gør det mere hyggeligt. Det er blandt andet brugskunst, som Maria har svært ved at sammensætte og få til at spille sammen med både møbler og de øvrige rum. Derfor kom deres lyse og nyistandsatte lejlighed også til at fremstå lidt tom og kold, før Lourdes gik i gang med makeoveren.
 
“Dengang vi gav nøglerne til Lourdes, var det hele bart og koldt. Der var en sofa, et bord og et skab. Nu er der stemning, små detaljer, varme og liv,” påpeger Maria og forklarer, at de netop ønskede et hjem med nordisk stil og varme.
pudervaser
Brug træ, messing og boligtekstiler
Det er oplagt at inddrage træ, varme farver og puder i sin indretning, hvis man har et ønske om at bløde sit hjem op og gøre det mere hyggeligt og varmt. Netop disse elementer har Lourdes benyttet sig af i makeoveren af Maria og Lasses lejlighed, hvor særligt genbrugstræ og messing går igen i indretningen. 
 
“Tidligere var lejligheden klassisk hvid og lidt tom, men Marias ønske var at få skabt et hjem med nordisk stil og varme. Hele lejligheden har jeg stylet med Sinnerup produkter og lidt loppefund, som jeg har drysset rundt omkring. Jeg har prøvet at skabe mere rum med marmor, duftlys og spejle, mens træmøbler og messingdetaljer får varme ind i rummet,” fortæller Lourdes og tilføjer:
sofaersofabordepuderpudervaser
“I stuen møder man en kæmpe sofa med lammeskind og puder, mens et lækkert, blødt gulvtæppe forbinder det hele. Foran sofaen står et travertin sofabord, som er arkitekttegnet, og en reol til fjernsynet. Reolen giver mere plads til opbevaring og pyntegenstande, hvor bøger og planter kan tilføre personlighed og karakter.”
 
Det er også altid en god idé at skabe små afdelinger i rummet, hvor spejle, gulvtæpper og opbevaringsmuligheder kan forbinde området. Gør som Lourdes og skab et sofaarrangement med et gulvtæppe eller gør entreen større med et spejl og mulighed for opbevaring. Drys til sidst med duftlys, evighedsbuketter og brugskunst i de samme farvenuancer, så du både skaber en hjemlig stemning, men også forbinder de små rum i indretningen.
lamper og belysningspiseborde
Fra klassisk og hvid til hjemlig og varm
I den nyrenoverede lejlighed har Lourdes skabt sammenhæng i indretningen med hylder og spisebord i genbrugstræ, mens messingdetaljer på lamper i stuen og soveværelset tilfører varme. Med spejle og flere opbevaringsmuligheder, i form af et vitrineskab, en reol og træhylder, er rummene blevet større og mere åbne. Bøger, loppefund og tørrede blomster giver hjemmet karakter og personlighed, mens nuancer af beige i alle rum gør det hyggeligt og varmt. 
 
“Da Marias ønske var at få skabt et hjem med nordisk stil og varme, har jeg indrettet med genbrugstræ og fundet lidt loppefund, som jeg har mikset ind i det nye og givet det mere rum. Jeg har brugt latte, beige og grå, som giver en skandinavisk stil og fået flere tekstiler ind i hjemmet som puder, plaider og tæpper,” fortæller Lourdes.
sengetøjlamper og belysningvitrineskabespejle
Og det er faldet i god jord hos Maria.
 
“Det er blevet sindssygt fedt. Jeg er målløs over, hvordan man kan ændre udtrykket, stemningen og detaljen så meget i de helt samme rammer. Det virker større, mere åbent og meget mere hyggeligt. Noget af det jeg godt kan lide er genbrugstræet, selvom jeg egentlig er meget minimalistisk, men det har bare noget charme og noget dybde,” fortæller Maria og tilføjer: 
 
“Jeg er glad for, at jeg kan tage ned i Sinnerup og få hjælp til at indrette, da de dækker alle rum. Der er mange ting, man kan sætte sammen på forskellige måder - jeg kunne bare ikke gøre det selv,” forklarer Maria.
bolig og indretning