Middagstallerkner

Middagstallerkner er porcelæns-fad beregnet til at spise større måltider fra, for eksempel middag- eller aftensmad. Middagstallerkner kan både være flade eller dybe, det vil sige med lav eller høj kant, og findes i et væld af forskellige variationer, former og farver.

Tid til nye middagstallerkner?


Hvad er vigtigere på middagsbordet end tallerknerne? Når du får familie og venner på besøg, er det rart at kunne dække et flot og indbydende bord, og her er tallerknerne nok det mest afgørende. Der er ikke noget mere trist end slidte, ridsede middagstallerkner, som har hakker i kanten og tydeligvis mange år og måltider på bagen.

Vi fører anerkendte mærker som Aida, Eva Trio og Sinnerups egne middagstallerkner. Fælles for alle modellerne er høj kvalitet og et unikt udtryk, så du kan finde præcis de middagstallerkner, som passer til dit spisebord.

Nye middagstallerkner gør ikke kun noget ved udseendet af dit middagsbord – det hjælper faktisk også på appetitten og glæden ved at skulle have et måltid, som bliver anrettet og serveret på lækre middagstallerkner.

Vælg mellem ensfarvede middagstallerkner, glatte middagstallerkner, mønstrede, noprede, matte, glaserede, symmetriske, naturalistiske,  tunge eller lette. Vi har kort sagt middagstallerkner til enhver smag. På den måde er du også sikker på, at du kan finde et flot sæt middagstallerkner, som passer til netop dit bord og resten af din service.

Forkæl dit bord med flotte nye middagstallerkner


Tallerkner er ikke bare tallerkner. Sådan var det måske i gamle dage, hvor hvid porcelæn ligesom var normen. Heldigvis er der kommet langt mere liv i køkkenskabet nu om dage. Middagstallerkner fås i alle farver, former og udtryk. Du kan faktisk finde præcis den model, som passer til dig og dit bord.

Her hos Sinnerup fører vi et stort udvalg af mange forskellige middagstallerkner. Hvad end du er til det klassiske, stilrene look, eller du er mere eksperimenterende og gerne vil prøve lidt nye farver og former, så finder du helt sikkert et sæt af middagstallerkner, som passer til netop dit temperament.

Størrelsen på vores middagstallerkner ligger typisk mellem 25 og 29 centimeter. Du bør vælge tallerkner ud fra, hvor store måltider, du normalt serverer. Hvis du vil være sikker på, der er plads nok på tallerknen, kan du vælge en af de store størrelser. Hvis du derimod har et lille spisebord eller ofte sidder mange til bords, er det nok en god ide at vælge en af de mindre størrelser.