Jeans-kollektion fra Créton

Jeans der sidder godt på alle – med fokus på den gode pasform, en behagelig komfort og et gennemført design.

Créton har designet en mini-kollektion af jeans, hvor fokus ligger i at omfavne kvindens form og figur på bedste og mest behagelige vis. Fælles for alle Crétons jeans er nemlig, at de er meget strækbare, så de former sig efter kroppen – og så du med fordel ikke behøver at skifte til noget mere behageligt, når du kommer hjem, da du allerede føler dig godt tilpas i dine jeans.

Desuden er det lækre design en fællesnævner for Crétons jeans, da der er smukke detaljer og stor personlighed lagt i hver style. Créton har forståelse for, at alle kvinder er forskellige, og at der er stor forskel på, hvad der klæder vores kroppe, og hvad der falder i vores smag!

Farverne på Crétons jeans er nøje udvalgt efter, at de ikke nødvendigvis udgår efter en enkelt sæson. Både de varme toner og tidløse nuancer passer perfekt ind i forår- såvel som efterårsæonen – og vil forhåbentlig blive i din garderobe år efter år, baseret både på farvevalg og det holdbare materiale.

Vi gennemgår her de 4 designs fra Créton, så du kan finde dit perfekte match.


STYLE En smuk, slimfit model der smyger sig om benene hele vejen ned. Slimfit jeans kan godt have tendens til at stramme for meget om ballerne og på den måde ”flade numsen ud”, men det gør disse jeans ikke. De er nemlig konstrueret med et balleløft, som giver plads til numsen og fremhæver dens naturlige form.
Yoyo er lavet af bomuld, polyester og elastan, som for jeans er en skøn sammensætning af materialer, da bomuld giver en blød og slidstærk overflade, og elastan er et utrolig strækbart materiale, der tilbyder stor komfort. Polyesteren går desuden ind og sikrer restitution, så jeansene ikke med det samme mister sit oprindelige udgangspunkt.
Yoyo jeans er designet med stikninger ved lommerne, der tilfører bukserne en smuk detalje, og desuden har de en regulær talje.

FARVER Taupe, golden ocre og olive green i en vintage vask

PRIS 699 kroner
STYLE Cool og klædelig jeans-model med regulær talje og i en behagelig blanding af bomuld, polyester og elastan. Amico sidder stramt om lårene og har flare i bunden, hvilket giver kroppen en smuk facon og fremhæver din krops naturlige fordele. Samtidig har bukserne bootcut med slids, hvilket gør, at de styles perfekt med et par støvler, som gerne har lidt hæl.
Jeansene former sig efter kroppen og vender smukt tilbage til sin oprindelig form, når du ikke har dem på, da de består af materialerne bomuld, polyester og elastan.

FARVER Mørkeblå med orange stikninger

PRIS normal 799 kroner, NU 399,50
STYLE New Alena er efterfølgeren til Crétons elskede Alena-jeans i en ny og opgraderet udgave. Modellen har stadig den samme tætsiddende pasform men med et mere løst/afslappet fit end f.eks. Cazie og Yoyo. De har samtidig den karakteristiske knaplukning foran, som tilfører New Alena personlighed samt et råt og cool udtryk.
New Alena er ligesom Yoyo konstrueret med et indbygget balleløft og er desuden med baglommer med knaplukning, der fremhæver bagdelens naturlige form. New Alena består også af en blanding af bomuld, polyester og elastan, der giver en blød, elastisk og slidstærk buks – som restituerer efter brug, så pasformen ikke går tabt.
Jeansene har en regulær talje, og de sidder godt på alle, da de former sig smukt efter kroppen.


FARVER Taupe, cinnamon og olive green i en vintage vask

PRIS 699 kroner
STYLE Cazie er en lækker, klassisk jeans med slimfit pasform og i en smuk, dyb mørkeblå. Det er en model, der smyger sig elegant om benene og former sig efter din figur uanset kropsform, da de er meget strækbare. De består – ligesom de andre Créton jeans i kollektionen – af materialerne bomuld, polyester og elastan. Et mix af materialer, der er perfekt til jeans, da det giver dig en både slidstærk, blød og behagelig buks, som vil udvide sig efter din kropsform og samtidig restituere efter brug, så de ikke bliver for løse med tiden.
Cazie jeans er til dig, der drømmer om en klassisk jeans-model, som bare sidder lige som den skal.

FARVER Mørkeblå med orange stikninger

PRIS normal 799 kroner, NU 399,50