Køb til og med d. 19. dec. for levering inden jul

Meget mere mode

Velkommen til Sinnerups modeunivers – meget mere mode!Hos Sinnerup elsker vi mode og at forkæle dig med fede styles!

Her på siden finder du guides, artikler og inspiration indenfor mode, trends og styling. Gå på opdagelse i vores modeunivers og bliv inspireret.

Husk altid at bruge #sinnerup eller tagge os på dine fine stylinger, når du deler et billede på Instagram!
Så reposter vi det på @sinnerup_dk, så vi sammen og hver for sig kan inspirere hinanden!


Mode nyhederMode tilbydFler styks rabatter

Danske modebrands med personlighed


I Sinnerup elsker vi vores danske brands, og vi elsker hver dag at kunne tilbyde jer det bedste inden for dansk mode.

CRÉTON HYLDER den gode kvalitetSmykkedesigner Silke Renée
VaskeguideStørrelsesguide

Modeinspiration -  Sinnerups inspirerende modeunivers

Her kan du blive opdateret og finde modeinspiration på de hotteste modenyheder, trends og fashion-tendenser, som vi ser i modebilledet i dag. Vi omfavner alle former for modetrends og har især fokus på et miks af unikke og klassiske stilarter, elegante silhuetter og kvalitetsbevidste materialer. Ligegyldigt hvilken sæson der står for døren, så er vi klar med de bedste modetips og modeinspiration.
Vi kommer med inspiration og guides til sæsonens mest populære styles og musthaves samt gode råd omkring, hvordan du opdaterer og fornyer din garderobe på bedste vis. Mode betyder ikke altid tårnhøje priser, mindre kan også gøre det. Men vi råder altid til at se på et stykke tøj eller item som en investering, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Vi giver dig derfor en bred pallette af modetrends i forskellige prisklasser. Her kan du finde modeinspiration i alle afskygninger - hvad enten du er fashionistaen, der altid er på forkant med de nyeste trends og tendenser, eller den modebevidste kvinde med din helt egen personlige stil, som du gerne vil bygge mere på og udvide - så kan du finde din modeinspiration her på siden. Vi tilbyder dig et nøje udvalgt sortiment af styles og trends fra de hotteste danske brands, så du altid kan være først med de nyeste trends og tendenser. Vi fokuserer på danske modebrands med personlighed, så du bliver præsenteret for det ypperste inden for modetrends lige nu, samtidig med du at køber dansk.

Meget mere modeinspiration til din hverdag

Mode er mere end bare et stykke tøj eller item. Mode er for mange et socialt, enestående fænomen, der repræsenterer tidens unikke trends og tendenser. Moden gør det muligt for os kvinder at udtrykke os selv og vores helt egen personlige stil – og hos mange kvinder er mode et redskab til at vise, hvem man er eller gerne vil være. Vi hylder på denne side moden i sin fulde pragt. For hvor er det fænomenalt, hvordan få stykker tøj kan forme et utal af looks alt afhængig af, hvordan du kombinerer dem, og at et enkelt item kan fuldende og løfte et helt look. Mode kan være med til at gøre en begivenhed mindeværdig. Vi ved, at vi kvinder bruger enormt meget tid på at tænke over, hvad vi skal have på, hvad enten det er til hverdag, fest, arbejde eller ferie. For at gøre hverdagen lidt nemmere og mere interessant, kommer vi her på siden med modeinspiration til enhver anledning. Vi kigger blandt andet på klassiske basis items, som man ikke kan leve foruden, sæsonens musthave accessories samt de hotteste og mest populære styles, som med sikkerhed vil være en ny favorit i garderoben.
Du kan med sikkerhed finde din næste modeinspiration her og således sikre dig at være modebevidst året rundt. Samtidig kan du også finde hjælp til diverse modekriser med vores skræddersyede modeartikler samt guides og tips på alt fra tøjvask til de rigtige størrelser.