Meget mere mode

Velkommen til Sinnerups modeunivers – meget mere mode!Hos Sinnerup elsker vi mode og at forkæle dig med fede styles!
Mode er nemlig meget mere end bare tøj på kroppen. Igennem vores valg af tøj og styles, kan vi udtrykke os selv og vores egen personlige stil. Tøjet giver os mulighed for at fortælle omverdenen hvem vi er.

Hos Sinnerup kan du finde lækkert tøj, der både afspejler tidens modetrends og samtidig giver dig mulighed for at skabe din egen helt personlige garderobe. Alle brands er nøje udvalgt, så vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af fede styles.

Vi fokuserer på danske modebrands med personlighed, så du bliver præsenteret for det ypperste inden for modetrends lige nu, samtidig med du at køber dansk.

Her på siden finder du guides, artikler og inspiration indenfor mode, trends og styling. Gå på opdagelse i vores modeunivers og bliv inspireret.

Husk altid at bruge #sinnerup eller tagge os på dine fine stylinger, når du deler et billede på Instagram!
Så reposter vi det på @sinnerup_dk, så vi sammen og hver for sig kan inspirere hinanden!


SPAR OP TIL 50% PÅ MASSEVIS AF MODE, SKO OG ACCESSORIES


Grundet Corona-virus (Covid-19) er foråret i modeafdelingen udfordret. Vi står overfor et forår, der ikke byder på så mange festlige lejligheder og arrangementer, som vi ellers havde planlagt.
Der er i disse dage rigeligt med restriktioner for, hvad vi må og ikke må. Men én ting ved vi med sikkerhed - vi må stadig gerne støtte både os selv og vores allernærmeste med ekstra glæder!

Vi forkæler dig, så du kan forkæle dig selv!
Vi synes, at disse dage gerne må stå i selvforkælelsens-tegn, og vi må hver for sig gøre, hvad vi kan for at skabe vores egen oase af velvære og et lille glimt af lykke i hverdagen.

Her hos SINNERUP vil vi gerne gøre, hvad vi kan for at forkæle dig! Derfor finder du lige nu en masse skønt, smart og spritnyt mode med rabatter helt op til 50%. Du finder alt fra sommerkjoler til jeans, sandaler, strik, smukke tasker… og alt derimellem.

Hvilken gave vil du give dig selv i disse dage?

CRÉTON Exxie sweaterSECOND FEMALE Selene buksedragtCRÉTON Ghinna strik topSOFT REBELS Nanni kjoleNÜMPH Nuaibhilin kjole
Solbriller fra ObjectCRÉTON Flower taskestropCRÉTON Valetta håndtaskeSILKE RENÉE Twirly Oval hoop børstetCRÉTON Page cross-over taske
Mode nyhederMode tilbydFler styks rabatter
NümphSecond FemaleJust FemalePulzCrétonSoft Rebels

Danske modebrands med personlighed.

#støtlokalt


I Sinnerup elsker vi vores danske brands, og vi elsker hver dag at kunne tilbyde jer det bedste inden for dansk mode.
Vores store modeafdeling består primært af danske brands, og det er vi rigtig stolte af!
De danske brands er desværre udfordret i denne svære tid, og derfor er det blevet endnu vigtigere end nogensinde at støtte lokalt. Hvis vi på den anden side af denne krise gerne vil have mulighed for at dykke ned i lige så meget smukt og inspirerende mode, som vi kan den dag i dag, så skal vi huske på at støtte de danske brands og vælge at købe dansk der, hvor vi kan.
På den måde har vi stadig vores elskede danske modebrands på den anden side af alt dette.
Brug hashtagget #støtlokalt for at sprede det gode budskab!


Back to Basic
Jeans fra CrétonCréton hylder den gode kvalitetSmykker fra Silke Renée
Diva jakke
VaskeguideStørrelsesguide

Créton Lookbook - Spring/Summer 2020