Møbler til børneværelset

Indret det perfekte børneværelse med superfine møbler. Hos Sinnerup har vi et stort udvalg af flotte møbler til børneværelset, som du kan finde lige her. Du kan finde inspiration til indretningen af børneværelset med lækre møbler i forskellige designs, materialer og farver.
SINNERUP Puf Ø60
Størrelser på lager:
ONESIZE
GRÅ

Møbler til børn

Se blandt andet vores mange fine stole, som er superbehagelige at bruge til eksempelvis amning. Eller vores hylder, som kan bruges til opbevaring af tøjdyr, bøger eller lige netop det du ønsker. Indret et værelse, hvor dit barn føler sig tryg og som opfordrer til leg og hygge. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for hvordan du vælger, at sammensætte møblerne.

Indretning af børneværelse


Møbler til børn skal virke overskuelig for de små. Møbler på børns værelser skal byde op til leg og kunne tåle at blive beskidt og blive kravlet på. Når du skal indrette dit barns værelse er det vigtigt at give rumme en hyggelig og rolig atmosfære som både kan byde op til leg og afslapning for barnet. Samtidig må der gerne i et børneværelse være en masse farver og former, så barnet kan blive stimuleret og lave sin fantasi slippe løs. Vi har nogle søde hestestole fra HECTOR, som i den grad byder op til at børnene kan bruge deres fantasi og kreativitet. Vi sælger flotte opbevaringsbænke, som kan bruges til at lige dit barns legetøj, eller hvad du ønsker pladsen skal bruges til. Bænkene fås i seks forskellige farver og med forskelligt stof.