Møbler

Beige/Latte/Sand
Natur

Furniture by Sinnerup

Overraskende, skarpe priser. Ingen dyre mellemled. Design i tidens trends: Under navnet ’Furniture by Sinnerup’ tilbyder vi et væld af møbler målrettet den moderne, interiørinteresserede forbruger. Med den nordiske stil som gennemgående designlinje udvikler vi konstant møbeludbuddet, for at møblerne altid reflekterer tidens farver, former og materialer.  

Hos Sinnerup finder du et stort udvalg af møbler fra vores eget brand Furniture by Sinnerup.
Vi forsøger altid at skabe overblik over vores møbler, så du kan opnå den bedst mulige boligindretning og stemning i dit hjem. Derfor vil du altid kunne finde mål og materialer anført på vores stole, borde, reoler eller sofaer. Så er du i tvivl om, hvorvidt et møbel passer ind i netop dit hjem, så tag et kig på vores hjemmeside og bliv klogere.

Retro møbler


De seneste år har vi oplevet en stor retro-bølge bruse ind over de danske og udenlandske møbelhuse. Det er især retro møblerne, inspireret af 50’erne og 60’erne, der har vundet frem og opnået stor succes i de danske hjem. Og det er ikke ubegrundet. Møblerne, fra netop denne periode, er nemlig udformet i et meget stilfuldt og klassisk design, der harmonerer smukt ind i det moderne skandinaviske hjem. Den minimalistiske og simple stil, der kendetegner det moderne skandinaviske hjem, falder i ét med de klassiske og beundringsværdige møbler fra 50’erne og 60’erne. Du vil derfor finde et væld af retro møbler her på shoppen, som helt sikkert vil skabe en særlig atmosfære i dit hjem.

Budgetvenlige møbler


Når du går på opdagelse i vores store udvalg, vil du hurtigt erfare, at vi tilbyder budgetvenlige priser. Mange spørg måske sig selv, om kvaliteten kan følge med prisen, og her er vores svar et klart ja. Selvom vi tilbyder møbler til lave priser i sortimentet, så er de valgt ud fra deres design og gode kvalitet. Du vil derfor altid kunne finde møbler udformet af de bedste materialer til en god pris.

Hjælp til møbler


Hvis du er i tvivl om, hvilket møbel der passer bedst til dig, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her kan du altid få en uforpligtende snak om, hvilke møbler der harmonerer bedst med dig, dine ønsker og din indretning. Har du eksempelvis børn, vil vi anbefale, at du vælger møbler som er robuste og lette at tørre af. Det kan jo ske, at de kære små er kommet lidt for tæt på den nye stol med en tusch eller lignende. Så er du i hvert fald på den sikre side.