Mumi

Her finder du de originale og populære mumi stel produceret af Dsignhouse. Dsignhouse er en aarhusiansk-baseret virksomhed, der leverer et skønt univers af farverige og nostalgiske produkter fra diverse agenturer såsom Muurla Finland.

Mumi

Du genkender figurerne fra Mumi, Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg, som med sikkerhed vil sprede glæde og god stemning blandt børn såvel som voksne. Køb dit mumi stel online her til hurtig levering. Mumi har eksisteret i mange år og har helt sikkert igen stjålet danskernes hjerte, voksne som små.
Vi har et stort udvalg af Mumi produkter, som kan gives i gave til en rigtig Mumi elsker, eller det kan gives i gave til barnedåb. Et hvert barn vil blive glad for at få disse motiver i gave. De forskellige motiver, fortæller hver sig historie og kan være med til at sætte gang i et hvert barns fantasi. Mumi skålene kan bruges af alle aldre, og kan blive en god samtale starter med dit barn, hvor I sammen kan fortælle historier ud fra de motiver der er på jeres Mumi krus eller skåle.

Se flere produkter fra Dsignhouse.