VÆR KLAR! Når hedebølgen rammer...

Sommeren er over os, og af erfaring ved vi, at den danske sommer er svær at forudse. SÅ det handler om at være forberedt! Og når vi kigger på vejrudsigten, er der heldigvis en masse varme sommerdage i vente..

Vi vil gerne hjælpe dig med at være forberedt på de ting, der bliver enten 'need to have' eller 'nice to have' her i sommermånederne.

6 ting som vi ikke ville kunne leve uden, eller som vi bare rigtig gerne vil have, når temperaturerne stiger.

1. En kold skyller

Køl dig ned med et koldt skyl!

Hvis du har mulighed for at nyde sommervarmen udendørs, er det klart vores tip nummer 1. Og hvad kunne være bedre end at tage en nedkølende skyller? Vi synes ikke, der er noget bedre, når dagen har været brugt under solens stråler på liggestolen eller måske begravet i havearbejde. En udendørs bruser er derfor højest på vores ønskeliste.

Garden Shower er en simpel og samtidig elegant udendørs bruser, der er skabt i et klassisk design i gylden kobber. Bruseren kræver intet værktøj og kan derfor nemt placeres i græsset ved hjælp af hånd- og/eller fodkraft. Du kan derfor flytte rundt med bruseren, som det passer dig uden vanskeligheder.

En udendørs bruser til baghaven eller haven i sommerhuset er derfor et must!

Find bruseren her.

2. Få luften indenfor

Er du tvunget til at bruge de varme sommer-timer indendørs, så er vores ventilatorer de allerbedste lifesavers i sommervarmen!

Bliv kølet ned på kontoret, på arbejdspladsen, i soveværelset, i stuen... eller hvorend du har trang til luft. Og for at vi dækker alles behov, har vi både én til gulvet og én til bordet. Gulvventilatoren i sort metal og bordventilatoren i krom metal.

Faneblæseren har derudover 3 blæsehastigheder, så du kan indstille den efter dine egne behov.

Find gulvventilatoren her og find bordventilatoren her.

3. Ud i naturen

Rammer hedebølgen Danmark gælder det om at komme ud i naturen, så man rigtigt kan nyde varmen og solen!

En praktisk og flot sommer-taske er derfor et must-have på de dejlige sommerdage, hvad end du tilbringer dagen på stranden, i parken eller i skoven. Her er vi især helt vilde med de nye kurvetasker fra Créton og Sinnerup. De smukke tasker er nemlig perfekte til både strand, shopping og picnic.
Pak din sommer-taske med dine yndlings magasiner, drikkevarer, snacks, solbriller, solcreme og et tæppe, og så er du klar til en lækker sommerdag i naturen!

Find kurvetaskerne her.
Kurvetasker

4. Undgå dehydrering i sommervarmen!

Varme sommerdage og -aftener indbyder til fester og hyggelige stunder med familie og gode venner. Her er det altid vigtigt at huske at undgå dehydrering, og derfor er disse lækre glas med låg et must! Disse smarte glas med låg holder både insekterne væk fra din drink og er nemme at have med til både fest i baghaven og picnic i parken.

TIP! Brug vores cool metalsugerør her, for både at fuldende det smarte look men også støtte bæredygtighed ved at droppe plastikken.

Find glas med låg her.

Glas med låg

5. Smukke sommer-sandaler

Et par smukke sommersandaler er vores must-have nr. 5, når varmen rammer. Og vi synes, at disse sandaler fra Créton er perfekte! Disse smukke og elegante sandaler er i 100% ægte skind og fås i både sort og en smuk rosaguld farve.

Sandalerne er med en moderne firkantet snude og et flot flet-mønster.Og så er de både åbne og lette, så selv de allervarmeste dage bare kan komme an! Style dem smukt med sommerens kjoler, nederdele og shorts. Og så er de også utroligt smukke med et par jeans og en striktrøje på de kølige sommeraftener.

Find sandalerne her.
Sandaler

6. Tag musikken med

Når hedebølgen rammer vil vi allerhelst ligge på stranden, på et tæppe i parken eller på en liggestol i haven. Og i alle scenarier synes vi, at musik er kærkommen!

Derfor er vores sidste must-have på listen en god højtaler på batteri og en powerbank. Disse to kan nemlig sikre os, at vi har god musik i flere timer i stræk! Højtaleren med bluetooth kræver nemlig, at vores mobil også beholder strøm - og det kan powerbanken så fint hjælpe med.

Vi har et stort udvalg af små, bærbare højtalere både i butikkerne og online, så du kan finde den rette til netop dit behov.

Find højtalerne her og find powerbanken her.

PSST! Et stort udvalg af vores elektronik er lige nu på udsalg.