VÆR KLAR! Når hedebølgen rammer...

Sommeren er over os, og af erfaring ved vi, at den danske sommer er svær at forudse. SÅ det handler om at være forberedt! Og når vi kigger på vejrudsigten, er der heldigvis en masse varme sommerdage i vente..

Vi vil gerne hjælpe dig med at være forberedt på de ting, der bliver enten 'need to have' eller 'nice to have' her i sommermånederne.

6 ting som vi ikke ville kunne leve uden, eller som vi bare rigtig gerne vil have, når temperaturerne stiger.

1. En kold skyller

Køl dig ned med et koldt skyl!

Hvis du har mulighed for at nyde sommervarmen udendørs, er det klart vores tip nummer 1. Og hvad kunne være bedre end at tage en nedkølende skyller? Vi synes ikke, der er noget bedre, når dagen har været brugt under solens stråler på liggestolen eller måske begravet i havearbejde. En udendørs bruser er derfor højest på vores ønskeliste.

Garden Shower er en simpel og samtidig elegant udendørs bruser, der er skabt i et klassisk design i gylden kobber. Bruseren kræver intet værktøj og kan derfor nemt placeres i græsset ved hjælp af hånd- og/eller fodkraft. Du kan derfor flytte rundt med bruseren, som det passer dig uden vanskeligheder.

En udendørs bruser til baghaven eller haven i sommerhuset er derfor et must!

Find bruseren her.

2. Få luften indenfor

Er du tvunget til at bruge de varme sommer-timer indendørs, så er vores ventilatorer de allerbedste lifesavers i sommervarmen!

Bliv kølet ned på kontoret, på arbejdspladsen, i soveværelset, i stuen... eller hvorend du har trang til luft. Og for at vi dækker alles behov, har vi både én til gulvet og én til bordet. Gulvventilatoren i sort metal og bordventilatoren i krom metal.

Faneblæseren har derudover 3 blæsehastigheder, så du kan indstille den efter dine egne behov.

Find gulvventilatoren her og find bordventilatoren her.

3. En dag på stranden

Rammer hedebølgen Danmark, er vores første indskud: En tur til stranden!

Derfor er en smuk badedragt også et must-have i garderoben på denne årstid, og vores personlige favorit i år er denne fra Nümph i smukke pastelfarver og med et fint, feminint mønster. Badedragten er både god til afslapning på stranden og en tiltrængt tur i vandet - derudover er den god at bruge som top med et par shorts eller en nederdel.
Badedragten finder du i vores fysiske butikker.

Billedet til højre er lånt af Instagram-influencer: @danicachloedk.

4. Undgå dehydrering i sommervarmen!

Varme sommerdage og -aftener indbyder til fester og hyggelige stunder med familie og gode venner.
Her er det altid vigtigt at huske at undgå dehydrering, og derfor er dette lækre tilbehør til din næste fest i vores personlige top 6!

Sættet består af et dispensersæt med to beholdere á 4 liter med en smart tappefunktion og metalstand. Med den kan du tappe din yndlingsdrink eller læskedrik direkte fra beholderen og på den måde holde glasset fyldt!
Og disse smarte glas med låg, der både holder insekterne væk fra din drink og er nemme at have med både til fest i baghaven og picnic i parken.

TIP! Brug vores cool metalsugerør her, for både at fuldende det smarte look men også støtte bæredygtighed ved at droppe plastikken.

Find dispensersættet her og find glas med låg her.

5. Smukke farverige sandaler

Et par sandaler i sommerens yndlingsfarver er vores must-have nr. 5.

Og vi synes, at disse fra Créton er perfekte! Udover at du frit kan vælge mellem både en orange, gul, grøn, sort og en leopardprikket udgave, er de med den blødeste sål, der gør dem behagelige at have på i flere timer. Og så er de både åbne og lette, så selv de allervarmeste dage bare kan komme an!

Style dem smukt med sommerens kjoler, nederdele og shorts. Og så er de også utroligt smukke med et par jeans og en striktrøje på de kølgere sommeraftener.

Find sandalerne her.

Billedet til højre er lånt af Instagram-influencer: @jennifergeertsenbro

6. Tag musikken med

Når hedebølgen rammer vil vi allerhelst ligge på stranden, på et tæppe i parken eller på en liggestol i haven. Og i alle scenarier synes vi, at musik er kærkommen!

Derfor er vores sidste must-have på listen en god højtaler på batteri og en powerbank. Disse to kan nemlig sikre os, at vi har god musik i flere timer i stræk! Højtaleren med bluetooth kræver nemlig, at vores mobil også beholder strøm - og det kan powerbanken så fint hjælpe med.

Vi har et stort udvalg af små, bærbare højtalere både i butikkerne og online, så du kan finde den rette til netop dit behov.

Find højtalerne her og find powerbanken her.

PSST! Et stort udvalg af vores elektronik er lige nu på udsalg.