Natur

Naturen inviteres igen i 2023 indenfor i mange skandinaviske hjem og flere steder i verden. Og det forstår vi godt, for de naturlige materialer såvel som nuancer skaber et organisk, levende og harmonisk univers med essensen af fred og ro. Især træ, keramik og glas efterlader bløde og harmoniske overflader. I 2023 kommer trenden i spændende og anderledes former, hvilket giver mulighed for at mixe og matche nuancer og materialer. Naturens touch på indretningen skaber en rolig atmosfære og bringer tankerne hen på wellness og afslapning, samtidig med at indretningen får mere liv og personlighed. Dette kan hjælpes på vej ved at tilføje nogle levende planter eller accessoires udformet i træ, som er med til at skabe en form for hjemlig oase. 
Hjemmet er en personlig base, som vi er vilde med, afspejler personlighed, charme og hygge - hvilket naturens nuancer såvel som materialer kan bidrage til. Placér urtepotter, vaser eller lysestager i vindueskarmen, på en hylde eller på sofabordet.

Signaler bæredygtighed og byd træ indenfor

I boligen bruges træ til rigtig mange ting, og kan findes i mange forskellige afskygninger og med alverdens funktioner. Det er en ægte klassiker i hjemmet. Holdbarhed, urokkelighed og styrke er tilsammen definitionerne der beskriver træ, hvor møbler som spiseborde, sofaborde og hylder især udformes i træ. Bæredygtighed spiller en stor rolle i dag – også når det kommer til indretning og trends. Ønsket om kvalitetsstærke møbler med lang levetid følger hertil trop. Udforsk vores sortiment af hylder, borde og skabe, og tilføj langtidsholdbare møbler i træets tegn, i din boligindretning nemt og overskueligt. Udforsk vores GROW-serie som er produceret af genbrugselmetræ. Serien er skabt med fokus på funktionalitet, bæredygtighed og design, og giver muligheden for at inkorporere kvalitetsstærke møbler, som vil kunne pynte i hjemmet i mange år.

Grønne elementer i boligen

Naturens mange elementer er altid velkomne i hjemmet, og er med til at skabe en rolig og dynamisk atmosfære som skaber en kontrast i indretningen. Naturens farvepalette indbyder til varme, håb og harmoni, og udfoldes gennem naturens frodige farver såsom jordfarver og grønlige nuancer. Udforsk vores sortiment af flotte pyntegenstande i naturens tegn HER.
Balance og harmoni er værdier, som vi alle gerne vil invitere ind i boligen og nyde godt af. Det er muligt at kombinere forskellige naturmaterialer og nuancer i indretningen, da de har et let og neutralt udtryk over sig, som er med til at skabe harmoni i indretningen. Du kan eksempelvis skabe en oase ved at indrette med  møbler eller dekorationer, som vaser, urtepotter og puder, og på den måde få naturen budt indendørs, på en nem og overskuelig måde.

Planternes udfoldelse i hjemmet

Planter er naturligvis også en del af den grønne og naturlige trend som afspejler sig i boligindretningen. Byd naturen indenfor med flotte, grønne planter. Grønne planter i flotte og unikke kurve og krukker tilfører boligen masser af liv og naturlig harmoni, og er en måde hvorpå du kan personliggøre din stil. Her kan man både have form, materiale og farve for øje, som alle er med til at skabe en hel speciel stemning i din indretning.

Neutrale jordfarver

De neutrale jordfarver er en favorit i garderoben året rundt, og 2023 er ingen undtagelse. De naturlige jordfarver fungerer godt som en basisfarve, og kan nemt sammensættes med masser af smukke farver. Hvis du ønsker at udforske den neutrale farvepalette byder CRÈTON universet på gode basic items som kan være faste styles i din garderobe, og som kan matches med nogle af tidens største trends. Sammensæt et fuldt look af naturens mange farver eller væg én favorit, der skaber harmoni og balance i outfittet

De skarpe farvenuancer

Naturens farver og former kan også komme til udtryk gennem de mere skarpe nuancer såsom grønne nuancer, som er med til at føre os ud i naturen, samtidig med at naturen inviteres ind i garderoben. Dette er med til at skabe et levende udtryk fyldt med harmoni og glæde. TWO GENERATIONS byder på skarpe og unikke farver samt farvekombinationer. En farverig top eller kjole kan fungere som et ”statement piece”, og kan sammen med et par neutrale bukser, pifte dit ellers neutrale outfit op.