Naturmaterialer

BALI rattan flet hængestolskindrattan flotWoodland bord

Få naturen ind i hjemmet med naturmaterialer

Vi lever i en tid med højt tempo, hvor alting næsten ikke kan gå hurtigt nok. I en hektisk hverdag fyldt med devices og elektronik er det ikke alle, der har tid til at komme ud og opleve naturen dagligt. Det er en skam, for vi mennesker har godt af at være i naturen, da den tillader os at slappe af, og derved give os muligheden for at samle ny energi. Når de fleste ikke har mulighed for at komme ud i naturen, er det derfor oplagt at bringe naturen ind i hjemmet, hvilket kan gøres igennem indretning med naturmaterialer. I 2020 byder vi naturen ind i hjemmet og skaber en atmosfære, hvor man kan slappe af og finde ro.
<h2>Hvad er naturmaterialer?</h2>
bali serien

Hvad er naturmaterialer?

Overordnet er naturmaterialer, som navnet antyder, materialer og stoffer der findes i naturen og ikke er kunstigt fremstillet. Eksempler på naturmaterialer i boligen kan eksempelvis være træ, naturflet, bambus, læder, lammeskind og meget mere. Der er altså mange forskellige muligheder, hvorpå du kan anvende naturmaterialer og få naturen ind i dit hjem.
Bali-serien bringer naturen ind
bali stol

Bali-serien bringer naturen ind

Ønsker du at få naturen ind i hjemmet, er Bali-serien fra Sinnerup det oplagte valg. Møblerne i Bali-serien er produceret i det miljøvenlige naturmateriale rattan, der passer ind i enhver bolig og indretning. Møblerne er stilrene og skaber samtidig en rustik stemning i din indretning. Du kan eventuelt kombinere vores Bali lounge rattan flet stol med et lækkert og blødt lammeskind, der også er et naturmateriale. På den måde kan du nemt få naturen ind i din indretning og samtidig opnå et flot og stilrent look.