Nem og lækker kylling i karry med kokosmælk og spidskål.
RÅVARER
- 2 dl kyllingefond
- 2 dl kokosmælk
- Frisk citron
- Finsnittet spidskål
- Forårsløg
- Kyllingbryst
Krydderier: 2 spsk. karry + 2 tsk. gurkemeje + havsalt + friskkværnet peber
FREMGANGSMÅDEKyllingebrystet soigneres og skæres i grove tern.
Svits krydderierne i olie i en gryde / dyb pande, til det begynder at dufte i køkkenet.
Tilsæt de grove tern af kyllingebryst, og lad det brune på alle sider.
Kyllingebrystet kan serves på siden, eller blive i panden, imens karrysaucen tilberedes.
I panden tilføjes kyllingefond (eller 1 dl vand + 1 kyllingeboullion) og kokosmælken.
Lad det simre i 10 minutter, og smag til med havsalt, friskkværnet peber og frisk citronsaft.
Imens finsnittes spidskålet.
TIP: Vil du gerne tykne karrysaucen, for en mere cremet konsistens, så tilføj 2-3 spsk.
græsk yoghurt / skyr, når saucen er kølet en smugle af inden servering.
Der kan serveres æbler i tern og forårsløg til retten som tilbehør.