Bliv inspireret med Nip fra Den store bagedyst

I 2017 deltog søde Nip i programmet Den Store Bagedyst på DR1. Senere samme år deltog Nip i den Store Jule- og Nytårsbagedyst, hvor hun ikke nok med at vinde det famøse mesterbagerforklæde, også løb af med sejren og vandt hele programmet.

I dag bruger Nip meget af sin tid på at kreerer smukke kager og andre søde sager, som hun forkæler og deler med sine mange følgere på de sociale medier. Blandt andet er Nips Instagram prydet med smukke og farverige billeder, der både får munden til at løbe i vand og samtidig inspirerer hendes mange følgere.

Udover Instagram har Nip en blog, hvor hun deler ud af sine lækre opskrifter og flotte bagværker.

I samarbejde med Sinnerup bager Nip lækre kager, så du kan blive inspireret til lækre kager og smukke anretninger.
SINNERUP GinglasSINNERUP GinglasSINNERUP guldskeer

Æstetikken er vigtig hele vejen igennem

Smukke kager er ikke til at komme udenom, når man ser Nips værker. Det er vigtig for Nip, at kagerne fremstår æstetiske, så kagerne ser så lækre og indbydende ud som muligt. Derudover sætter Nip pris på en flot anretning af kagerne. Derfor er det en central del at have smukke fade og et smukt stel at præsentere de dejlige kager på.

Nip vælger eksempelvis at servere sin lækre æblekage i de fine ginglas, så kan man se alle de flotte lag i kagen. Hertil bruger hun lange og elegante latte-skeer i messing, som understøtter æstetikken.
SAMSØ VINTAGE serveringsbakkeGOURMET STONE stelGOURMET STONE stelGOURMET STONE stelGOURMET STONE stelGuld bestik fra SinnerupGuld bestik fra SinnerupMetal sugerør fra Sinnerup
Weekenden er den oplagte mulighed for at give sig i kast med en dejlig brunch. Bliv her inspireret af Nips smukke og meget delikate brunch. Hun serverer den farverige brunch på Sinnerups Gourmet Stone tallerkner, hvor det mørke stel fremhæver de flotte farver. Her tilføjer hun også et messing bestik, som passer flot til det mørke stel. Den dejlige brunch serveres selvfølgelig på sengen, hvor Nip benytter Samsø Vintage serveringsbakken.
Guld bestik fra Sinnerup

Messing og flotte pasteller

Farver og især pastelfarver pryder øjet, når man besøger Nips Instagram og hjemmeside. Hun elsker pastelfarver, og de sarte og smukke nuancer kan pifte ethvert bagværk op.
Nip er også vild med messing. Derfor har hun udvalgt det smukke bestik i guld, som kan give et strejf af eksklusivitet til en smuk servering og anretning.
Bakery målebægerBakery målebægerSINNERUP latte skeer

Opskrift: Nips lækre juletrøffelkugler med kirsebær (ca. 20 stk)


TRØFFELMASSE


- 600 g kagerester (evt. brownie og/eller mazarinkage)

- 100 g mørk chokolade

- 2 spsk god mørk rom

- 3 spsk kakaopulver

- 150 g revet marcipan

- 6-8 spsk kirsebærsovs


Fremgangsmåde:


- Bræk ca. 500 g kagerester i små stykker og kom dem i en stor røreskål.

- Smelt chokolade i en skål over vandbad eller i mikroovn.

- Hæld det ned i skålen med kagerester, sammen med mørk rom, kakaopulver og revet marcipan.

- Ælt hele molevitten godt rundt og tilsæt lidt efter lidt kirsebærsovsen. Trøffelmassen må ikke blive for 'våd', men skal stadig tage smag fra kirsebærsovsen. Hvis massen bliver for 'våd' kan du tilføje lidt flere kagerester og ælte igen.

- Sæt herefter skålen på køl i ca. 1 time (eller mere) til trøffelmassen er fast og kan trilles til kugler.

- Læg trøflerne på et skærebræt og sæt det i køleskabet imens du laver dekorationen.


DEKORATION


- 200 g hvid chokolade

- 75 g grofthakket mandler uden skal

- Evt. spiseligt sølvstøv


Fremgangsmåde:


- Smelt chokolade i en skål over vandbad eller i mikroovn.

- Tilsæt de hakkede mandler og bland det godt sammen.

- Med en gaffel kan du nu vende/trille trøflerne i chokoladen og herefter lægge dem til tørre på et stykke bagepapir.

- Drys eller pensel evt. med lidt spiseligt sølvstøv når chokoladen har sat sig.

Du kan opbevare juletrøflerne i en kagedåse i køleskabet i nogle dage.
Nip InstagramNip blog
Bageartikler