NOORT

NOORT er rodfæstet i stærke skandinaviske designtraditioner og iværksætteri. Holdet bag er lidenskabeligt med dansk design - NOORT designes, skabes og produceres i Århus, Danmark. Hos NOORT har de fokus på smukke dækkeservietter til borddækning og dekoration i recycled leather.
Dansk design
NOORT er rodfæstet i stærke skandinaviske designtraditioner og iværksætteri. Holdet bag er lidenskabeligt med dansk design -  NOORT designes, skabes og produceres i Århus, Danmark.

Vores fokus
NOORT har fokus på smukke dækkeservietter til borddækning og dekoration i recycled  leather. Vi mener, at køkkenet og stuen er centrum for familiesammenkomster og gode tider, og ønsker at skabe langvarige design med en moderne appel.

Recycled leather
Vores unikke genbrugslæder er i dag grundstenen for de fleste af vores designs. Materialerne har vist fremragende fysiske egenskaber og viste sig at være ikke bare dekorative, men også vandafvisende, holdbare og nemme at rengøre. Mulighederne er uendelige, og genanvendelse af læder er en god måde at være venlig over for miljøet og gøre noget gammelt til noget nyt.

”Dækkeservietter / Glasbrikker fra NOORT er designet og fremstillet i Danmark. Er lavet af naturligt, recycled læder - en kombination af 80% genbrugslæder og 20% naturgummi, nemme at rengøre. Tykkelse på dækkeservietter / glasbrikker 1,4 mm”