Nude design

INDRET MED NUDE
Lige nu er nude en af tidens største trends indenfor både mode og boligindretning. Farverne strækker sig over et stort udvalg af neutrale farver, fra lys nude til sart rosa.

De feminine farver kan med fordel kombineres med de mere tidløse kølige farver. Ved en sammensætning af mørke og gyldne farver sammen med nude nuancer, skaber du en tydelig karakter som giver dit hjem varme og personlighed.


Nude er en behagelig og rolig farve som kan bruges i alle hjem. Det er en god nuance, som kan være med til at få flere farver ind i dit hjem. Nude design kan fåes i både vaser, puder, plaider og møbler. Farven kan være med til at skab et hyggeligt område i dit hjem, som har varme og karakter.  

Bryd sofaen med en rosa pude eller pynt sofabordet med lyserøde vaser. Du kan også vælge at gå all in og få en lækker stol eller eksklusiv daybed i rosa, og herved give lidt modspil til de nordiske hjem.Tip: Placer de nude designs sammen med farver som grå, grøn og blå, og skab derved mere opmærksomhed omkring nude farven.  Kun fantasien sætter grænser.