Opbevaring køkken

På siden herunder finder du vores store udvalg af opbevaringsmuligheder til køkkenet. Vi har den perfekte løsning til alt lige fra at holde orden i skuffer og skabe, til forskellige madkasser og drikkedunke til børnene.

Opbevaring til køkkenet

Hold orden i køkkenet. Vælg smukke opbevarings krukker til at have stående fremme på bordet eller de mere praktiske løsninger i PBA fri plast til skuffer, skabe og ikke mindst til madpakken. At opbevare ting behøver ikke kun at være praktisk, vi har derfor også et bredt udvalg af flotte opbevaringsmuligheder til dig der går op i designet bag.
Vi tilbyder vandflasker og opbevarings kasser til køkkenet, samtidig tilbyder vi silekonelåge, der kan strækkes ud over hvilken som helst beholder. Uanset hvilken salgs opbevaring til køkkenet du har brug for, så har vi et stort udvalg der kan tilbyde alt det du mangler i det køkken.

Opbevaring køkken


Hvem siger opbevaring skal være kedeligt at kigge på? Vi sælger opbevarings kasser og krukker med flotte farver og motiver. Som helt sikkert vil kunne falde i alles smag. Med vores store udvalg af forskellige designs og størrelser, kan du helt sikkert finde den opbevaring som passer præcis til det behov du har.

Skal din mad på køl er det nemt med en plastikbøtte. Plastikbøtten kan opbevare dine madrester og holde maden frisk i køleskabet, til du skal spise det dagen efter. Ofte kan være plastikbøtter tåle at komme en tur i mikroovnen, så er det nemt at have aftensmaden klar. I vores lufttætte beholdere holder maden sig længere og du behøver ikke bøvle med husholdningsfilmen, når du skal gemme din mad tildagen efter.  
Kan du ikke lide plastik har vi også et alternativ til dig i glas opbevaring, eller silikonelåg som du kan sætte på dine egne bøtter hvis ikke de har et låg. Vores flotte glasopbevaring kan pynte i køkkenet, med både mel, kaffe eller pasta, ved at have glasopbevaring kan du hurtigt få et overblik over dine madvare og se hvis du mangler noget i dit køkken.  

Vi sælger de flottes personlige krukker fra vores eget mærker SINNERUP. Krukkerne kan bruges til lige de du har lyst til måske, du glemmer hvor du ligger dine nøgler, så kunne sådan en krukke måske være noget for dig. Krukkerne kan også bruges til at have cookies eller slik i, hvis det det man ønsker. Vi anbefaler i hvert fald at du tager et kig på vores flotte krukker, og bliver inspireret til at købe.