Grundet ekstra travlhed, kan der forekomme længere svartid samt længere leveringstid.

Organiske former

INDRET MED ORGANISKE FORMER

Bløde, organiske former er en af de tendenser, der gør sig gældende for 2019. Vi kommer nemlig til at se flere kurvede detaljer, buer og runde kanter i hjemmet. De bløde former vil stå i kontrast til de mere skarpe kanter, der typisk har det med at dominere i vores boligindretning.
Du kan nemt indrette hjemmet med nogle unikke og anderledes former ved at tilføje enkelte designs med bløde linjer. De runde kanter kommer specielt til udtryk i møbler, stel, lysestager og vaser, og du kan derfor let kombinere de forskellige designs og lade hjemmet åbne sig op på ny. De bløde hjørner og vinkler fra møbler og accessories tilfører nemlig harmoni og balance til indretningen, da de står i kontrast til hjemmets hårde overflader.


De organiske former kommer først og fremmest til udtryk i møbler, hvor skarpe hjørner og vinkler er glattet ud. De bløde linjer gør møblerne ekstra indbydende og øger komforten, da de runde kanter omfavner og følger kroppens form. Møbler i organiske designs bløder hjemmet op og skaber kontrast til de hårde linjer, der ellers finder sted i boligindretningen. Du kan for eksempel indrette stuen med en Victor gyngestol eller en Victor sofa og lade de bløde kanter stå i kontrast til rummets vægge, sofabord eller tv.


Du kan også få et anderledes udtryk til spisebordet ved at dække bordet med det smukke stel fra New Blossom eller det eksklusive stel fra Gourmet. De kurvede designs efterlader et smukt, harmonisk og spændende bord, der gør middagen lidt mere indbydende. Du kan også tilføre de bløde kanter til boligen gennem accessories. Lad lysestager, skåle og vaser indtage hjemmet og oplev de bløde former skabe harmoni og ro.