Picnic

Når solen skinner og temperaturen stiger, er det tid til hyggelige stunder i naturen med familie og venner i form af en lækker picnic. Vi har samlet en masse inspiration til dig, så du kan holde en skøn picnic i parken, i skoven eller ved stranden. Vælg plaider, lanterner, køletasker, opbevaringsbokse, sugerør og køleelementer til picnicen, der alt sammen er med til at gøre det lidt mere behageligt og hyggeligt at spise og sidde udenfor.
Komfort med plaider, puder og vattæppe
Når man skal sidde i parken, skoven eller på stranden i længere tid, er plaider, puder og et blødt vattæppe et must, da de både er komfortable og hyggelige. Spred vattæppet ud og fordel puderne som siddepladser. Husk også plaider, så alle kan holde varmen, hvis det bliver køligt - det skaber en skøn hulefornemmelse.

Lanterner skaber hyggelig belysning
Til de sene forårs- og sommeraftener er det en god idé med lidt ekstra belysning end blot stjerne- og måneskær fra den åbne himmel. Pynt picnicområdet op med et par lanterner og skab en helt særlig stemning af nærvær, ro og hygge.

Termokande og køletaske
Lunkne og kedelige drikkevarer er ikke sjove, så husk både termokande og køletaske, så du både kan servere og nyde en kold drink eller en varm kop kaffe, te eller kakao.

Fast underlag med bakker eller skærebræt
Når man serverer både mad og drikkevarer i naturen, er det en god idé at medbringe et fast underlag i form af fx et skære- eller tapasbræt, hvor tingene kan samles. På den måde undgår du, at din picnic bliver en katastrofe med væltede drikkevarer eller snavs i maden.

Service og servietter
Det er selvfølgelig også vigtigt at medbringe service og praktiske sager som servietter. Husk at tage service med, som passer til de medbragte retter. Fx kan plastikknive ikke skære kød ud, mens paptallerkener blive våde ved fugtige madvarer - og hvis det blæser, er det en god idé at tage tungt stel med, så tallerkener og krus ikke flyver væk.

Krydderier som smagsforstærkere
Vi må ikke glemme det ekstra lille touch til maden i form af det mest væsentlige tilbehør, der altid gør middagen lidt mere lækker og smagfuld. Medbring fx dressinger, hvidløg, chili, salt og peber eller andre af dine uundværlige favorit-krydderier eller smagsforstærkere.