Pillivuyt

Det verdenskendte Pillivuyt er skabt af brødrene Jean Louis Richard og Charles Pillivuyt. De købte i 1818 en gammel murstensfabrik med en drøm om at skabe stilrent kvalitets porcelæn. Brødrene Pillivuyt skabte i deres levetid et brand, der blev berømt for smukt design og kvalitet.

Pillivuyt - porcelæn i høj kvalitet

I 1818 begyndte Jean Louis Pillivuyt sin rejse, da han som ung købte en murstensfabrik i Frankrig. Han ville dog ikke producere mursten, men i stedet skabe porcelæn til det franske køkken. Det var svært at lave porcelæn, men fabrikkens beliggenhed muliggjorde det, da der både var vand fra floder, træ fra skove og bjergarten kaolin, som netop er den vigtigste ingrediens i udarbejdelsen af porcelæn.
Pillivuyts porcelæn blev glædeligt modtaget, og det gik hurtigt fremad for Pillivuyt - han modtog nemlig allerede sin første designpris i 1823, og det blev starten på hans store succes.

Det var Pillivuyts ønske at skabe porcelæn, der var både holdbart og smukt, så professionelle kokke og madelskere kunne få glæde af stellet. Kvaliteten skal nemlig være helt i top, når det skal benyttes i både køkkenet og på spisebordet. Det betyder, at Pillivuyt er ekstra modstandsdygtigt overfor stød eller slag, da det netop er blevet udarbejdet i samarbejde med de dygtigste kokke, der ved hvad porcelænet skal kunne klare.

Pillivuyt har gennem 200 år produceret håndlavet porcelæn. I dag er porcelænet fra Pillivuyt blevet kendetegnet for god håndværk. I dag er mærket et af de ældste og mest anerkendte producenter af porcelæn i hele verden. Pillivuyt tilbyder et flot og stilrent design, som vil passe ind i ethvert hjem. Alle der har produkter fra præcis dette mærke, har aldrig haft bedre porcelæn til deres madlavning, og fortryder absolut deres køb. Deres produkter tåler både mikroovn og temperaturforskelle mellem - 30 til +350 grader. Så hvis du gerne vil føle dig som en fransk kok, så vil vi anbefale at du køber produkterne fra Pillivuyt, på den måde bliver madlavningen også sjovere og nemmere, når produkterne er god.

Porcelæn til hverdagen eller fest


Porcelænet fra Pillivuyt er af et flot enkelt design, som kan bruges til fest såvel som til hverdagen. Der er ingen der siger at det kun er til festlige omstændigheder at man skal finde sit flotte porcelæn frem, vi anbefaler at man tage det i bruge i hverdagene, så ikke alle hverdag er ens. Man pynte sit spisebord med med nogle flotte fade og skåle fra Pillivuyt, så man ikke skal have store gryder og pander stående fremme på køkkenbordet. Produkterne er meget hårdføre, og kan langt hen ad vejen holde til ekstrem varme og ridser fra metalredskaber, uden at tage meget skade. Du er sikker på at få produkter der holder i mange år og til meget. Samtidig kan du også fryse produkterne uden af de tager skade hvis du er bagt en kage der skal i fryseren.

Køb dit Pillivuyt produkt hos Sinnerup


Mangler du vejledning i hvilke produkter du skal have fra det fantastiske mærke Pillivuyt. Så står vi klar med rådgivning inde i vores fysiske butikker. Her kan du også se vores store udvalg, og få en fornemmelse af hvad det vil sige at have porcelæn i virkelig god kvalitet, som vi garantere holde i rigtig mange år efter brug.