Plaider

Plaid tæpper er dejlig bløde, og er gode til at holde dig varm, hvis du fryser. Plaider kan pynte i sofaen eller du kan have dem liggende ud på terrassen til de kølige sommeraftner.

Indret med bløde plaider

Varme bløde plaider er et must i vores kølige klima og man kan ikke få for mange! Plaider i fine farver og designs er en fremragende måde at sætte lidt kulør på stuen. Køb nogle af vores favoritter her på shoppen.

Tæpper er et must når du ligger i sofaen, så du kan ligge varmt og behageligt, når du ser en god film eller serie i fjernsynet.  Plaider er med til at skabe boligindretningen, og gøre hjemmet mere personlig og hyggeligt. Vores plaid tæpper er lavet at uld, bomuld og polyester og er helt sikkert en must ude på terrassen, så man kan holde varmen når det er en kølig sommeraften. Vi ønsker kun at tilbyde vores kunder god kvalitet, derfor er vores Sinnerup plaid er af høj kvalitet, og tåler en mild vask.

Plaider bløder indretningen op
Plaider er fantastiske boligtekstiler at indrette med, da de står i kontrast til hjemmets hårde overflader som træ eller metal. Plaider er hyggelige, da man kan svøbe sig ind i dem på de kolde dage. Og så kan de bruges både inde og ude - om det er en koldt vinterdag på sofaen eller en kølig sommeraften på terrassen. Desuden er de nemme at tage med på tur, så man kan holde varmen i naturen, ved parken eller ved stranden med en kop kaffe eller te.

Plaider er behagelige, smukke og varme
Plaider er med til at gøre hjemmet hyggeligt og varmt, da de indbyder til afslappende stunder på sofaen, i lænestolen, på terrassen eller i orangeriet. En plaid er uundværlig, når den står på hygge i sofaen med en spændende film, en god bog eller sammen med familien. Og så er de helt perfekte at tage med på tur eller have i udestuen, så man kan hygge sig og holde varmen.  

Plaider i alverdens designs, farver og materialer
Hos Sinnerup tilbyder vi flere lækre plaider i forskellige designs, farver og materialer, så du kan vælge lige det udtryk, der passer ind i din bolig. Vi har både plaider i uld, polyester og i teddy-stof i skønne jordfarver som latte, beige og brun og i smukke neutrale farver som hvid og grå. Du kan også vælge en plaid i skønne grønne nuancer og skabe spil i boligen og lade planterne i hjemmet matche den fine plaid i uld.