Puder

Velkommen til vores store pude univers. Velour, uld, jersey, bomuld, polyester - mulighederne mange indenfor vores sortimentet af puder. Om du er til farver, mønstre eller rolige nuancer, kan du på denne side finde puder, som kan give dit hjem lige det twist du ønsker.

Puder i forskellige former, farver og materialer

Hos Sinnerup kan du finde en lang række forskellige i puder i høj kvalitet. Her finder du puder i mange forskellige former, farver og materialer.  Du er derfor sikker på, at finde lige præcis den eller de puder der passer ind i din stil og indretning.  Kombiner gerne puder i forskellige former, materialer og farver for at opnå et anderledes look  og skab en personlig stil i din bolig.

Brug aktivt puder i din indretning


Puder er ikke kun funktionelle, bløde og behagelige. Puder er en væsentlig del af indretning i dit hjem, og derfor kan du anvende dem som en strategisk spiller i din boligindretning. Puder kan blandt andet bruges til at skabe kontraster i hjemmet. Har du eksempelvis hovedsageligt møbler i neutrale farver, såsom sort og hvid, kan en eller flere puder i farver anvendes til at skabe kontrast og spil i rummets indretning.
Yderligere kan puder også bidrage til at skabe personlighed i indretningen af din bolig. Vælg puder i forme, materialer og farver som du elsker og udtryk på den måde din personlighed, og sæt samtidig et personligt præg på din indretning.

Nemt og hurtigt at skifte stil med puder


Noget af det mest geniale ved puder er, hvor hurtigt og nemt det er, at skifte stil i boligen, blot ved at skifte puder. Ved blot at udskifte dine gamle puder med nogle nye, kan du nemt få et helt nyt udtryk i din bolig. Synes du, at din stue virker træt og kedelig? et par flotte nye puder kan hurtigt give stuen nyt liv og et fornyet udtryk. Måske ønsker du blot at skifte stil i stuen? Ved at udskifte dine gamle puder med nye puder i andre farver, materialer eller forme, kan du nemt få en helt ny stil i din bolig. Ved at udskifte en eller flere af dine puder, kan du altså nemt og hurtigt skifte stil og give din bolig et helt nyt æstetisk udtryk.

Hvordan finder jeg de puder der passer til mig?


Når du skal købe puder til din sofa, er det en god ide at du tænker hele stuen ind med ind i valg af pude. Du skal selvfølgelig også tænke over hvad din stil er og om du er til farver, skal de være med mønster eller er det bedst med en ensfarvet sofapuder til din stue. Måske du også bare ønsker at gå i en helt anden retning denne gang, uanset hvad har vi udvalget til dig og din smag. Du kan komme ind i vores fysiske butikker og få rådgivning til hvilke sofapuder der passer bedst til dig.