Reol

En reol er et møbel beregnet til opbevaring og fremvisning af genstande. Reolen består af en ramme med en række af hylder over hinanden. Reoler kan stå på gulvet, eller de kan være væghængte. Tidligere brugte man reoler til opbevaring af hovedsageligt bøger, men i dag bruges de også i vid udstrækning til pyntegenstande, elektronik, hobbyartikler og meget mere.

Masser af opbevaringsplads med en stående reol

En reol, som står på gulvet, behøver ikke at være stor og klodset at se på. Reoler nu om dage kommer i mange design, og de kan fås både i træ, metal og plast.

En smal reol gør sig godt på badeværelset, i entreen og mindre stuer. En bred reol derimod gør sig godt til større rum, gerne med masser af naturligt lys. Her er for eksempel tale om køkken-alrummet, stuen og kontoret. En stående reol er ideel til både opbevaring og udstilling af bøger, pyntegenstande, planter, kunst, glas og meget mere.

Spar plads med en vægreol

Væghængte reoler ophænges, som du sikkert har gættet, på væggen. Denne type reoler kan være at foretrække, især hvis du bor i en mindre bolig. Når reolen hænger på væggen, skabes der luft omkring møblet, og reolen virker mindre tung. Herudover frigives der også gulvplads, som du kan vælge at benytte til andre formål, eller lade være fri og nyde den lette atmosfære, du får med en vægreol fra Sinnerup.

Skab dit eget reolsystem

En væghængt reol kan være mange ting. Du kan enten købe en hel reol, eller du kan købe mindre enheder og bygge dit eget reolsystem. Ved at bygge dit eget reolsystem, kan du udnytte pladsen på væggen præcis, som du ønsker det.

Med kun få vægreoler, kan du bygge et reolsystem, der har meget mere opbevaringsplads, end hvis du køber en enkeltstående reol. Herudover får du også mulighed for at skabe mere kreative løsninger ved at hænge vægreolerne forskudt af hinanden. På den måde får du skabt noget dynamik i rummet, som afspejler din personlige stil. Se vores flotte udvalg af enkelte vægreoler.