Retur

14 dages fortrydelsesret

Når du handeler på nettet hos www.sinnerup.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnerer varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften forlænges fristen ti lden følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare der leveres i flere partier løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varens art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret.
Dette gælder eksempelvis møbler, der er blevet udpakket og samlet i hjemmet. De kan ikke pakkes forsvarligt ned igen og sendes retur, derfor ingen fortrydelsesret på disse.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydelig erklæring give os meddelelse herom seneste 14 dage efter modtagelsen af varen.

Returnering


Hvis du ønsker at fortryde købet, skal varen tilbageleveres til:

Sinnerup
Clemensbro 2
8000 Århus C


eller i en af vores fysiske butikker.

Tilbagelevering af varer købt på www.sinnerup.dk kan kun returneres til ovenstående adresse eller i en hvilken som helst fysisk Sinnerup butik. Dette gælder ikke møbler (Læs "Returnering af møbler længere nede).

Ønskes varerne returneret står du selv for betaling af returfragten. Beløbet for returfragten trækkes fra samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du eksempelvis betalt med betalingskort, trækkes beløbet på det betalingskort, du brugte ved købet af den/de varer, som du ønsker at returnere.

Returnering på møbler

Der ydes 14 dages returret på møbler fra den dato du modtager varen.

Returneringen skal ske til vores lager i enten Virklund (Silkeborg) eller Harrislee eller vi kan aftale en afhentning af dit møbel hos dig (via PostNord). Ønsker du at vi skal aftale en afhentning af dit møbel, kontakt os da på mail; lager-virklund@sinnerup.com. Angiv dit ordrenummer samt hvornår ønsket dato for afhentning.
Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til Sinnerup. Pris for afhentning vil være den samme som prisen for levering af møblet.

Du skal blot returnere møblerne i ubrugt og i original uåbnet emballage, klar til videresalg.
Undtaget for returretten er dog:
-          Specialbestilte møbler
-          Møbler der har været samlet
-          Møbler købt som beset til nedsat pris.
Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varen, indtil vi modtager denne. Gem derfor postkvittering, samt evt. track&trace nummer.

Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, eller ikke henter den rettidigt, vil den blive sendt retur til os og returfragtomkostningerne vil blive fratrukket det krediterede beløb.

Dokumentation for dit køb samt returformular
Du skal vedlægge en kopi af fakturaen af dit køb, som du modtog sammen med varen. Derudover vil det fremme ekspeditionen, såfremt du vedlægger en udfyldt returseddel som også medfølger varen.

Tilbagebetaling
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt os for varen ved købet. (se "bemærk" nedenfor)
Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du eksempelvis betalt med kort, tilbageføres beløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Bemærk
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker hvis varens værdi er forringet, fordi:
- Du reelt har taget varen i brug,
- Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
- Du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde som de fungerer på,
- Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering mm.

Du må gerne besigtige og prøve varen, i samme omfang som i et prøverum eller en butik.
Du hæfter for værdiforringelsen udover almindelig besigtigelse og afprøvning.
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.