REWOOD Matala bakke genbrugstræ 47,5x34 cm

129,95 kr.
På lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:018451_001L
ReWood Matala bakke fra Sinnerup

Rå og rustik bakke lavet i genbrugstræ.
Bakken kan fx bruges til serveringsbakke eller dekorationsbakke

Træets overflade er lakeret, hvilket gør det mere modstandsdygtigt og nemmere at rengøre.

Genbrugstræ:
Genbrugstræ er en mere bæredygtig måde at indrette på, sammenlignet med brugen af nyt træ. Behovet for at producere nyt reduceres. Genbrugstræet er overskudstræ uden destination andet end destruktion, selvom træet ikke fejler noget. Genbrugstræet kan komme fra gamle træhuse, både og naturligt væltede træer, som ellers ville være nedbrudt eller brændt. Træet er autentisk og der kan forekomme enkelte søm og skruer, som kun understreger træets autentiske værdi, uden at påvirke funktionaliteten. Træsort, farve og struktur vil variere og derfor er hvert produkt unikt.  

Tips til indretning med genbrugstræ:
Genbrugstræ har patina og en autentisk charme. I indretningen kan genbrugstræ tilføje varme, tekstur og kontrast, som skaber personlighed og kant i rummet.
- Sammensæt flere elementer i genbrugstræ eller andre naturlige materialer, for at skabe en sammenhængende æstetik i hjemmet. Det kan fx være jute, sten og læder.
- Genbrugstræ kan med fordel kombineres med bløde elementer og organiske former. Fx bløde lammeskind, plaider, organisk formede vaser og grønne planter.


» Se hele vores sortiment af genbrugstræ her