Rødvinsglas

Rødvinsglas er høje glas til at drikke eller smage rødvin af. De har ofte stilk og flad fod, samt en rund eller oval top, kaldet kalyxen. Udformningen og størrelsen af rødvinsglas kan variere alt efter, hvilken vin, der skal drikkes fra dem, da dette kan indvirke på smagsoplevelsen.

Store rødvinsglas til skarpe priser


Rødvin er i forvejen en forkælelse, men det bliver en ekstra særlig oplevelse, hvis den serveres i lækre, eksklusive rødvinsglas. Vi har mange forskellige variationer af rødvinsglas i et væld af størrelser og former. Find dine nye favorit-rødvinsglas lige her på siden.

At have store rødvinsglas betyder ikke kun, at du kan skænke dig et stort glas rødvin. Det er også vigtigt at have store rødvinsglas, hvis du dækker op med store tallerkner – ellers vil det komme til at se ubalanceret ud. Et stort rødvinsglas betyder også, at du får bedre mulighed for at slynge og ilte rødvinen, du har hældt op, hvilket alle vinelskere ved fremhæver smagen.

Sidst men ikke mindst kan store rødvinsglas også være med til at gøre oplevelsen rigere. Selv en forholdsvis billig rødvin føles simpelthen mere eksklusiv, når den bliver serveret i store, flotte rødvinsglas. Derfor fører vi her hos Sinnerup et godt udvalg af store rødvinsglas i forskellige former og til priser, som alle kan være med på.

Flotte vinglas i god kvalitet


Et vinglas er langt mere end bare et glas, som du skal drikke af. Det skal være pænt at se på, både med og uden vin i. Flotte vinglas kan faktisk få rødvinen til at smage lidt bedre, fordi hjernen sætter pris på smukke ting. Og er der noget smukkere end et flot vinglas?

Et dækket bord med smarte tallerkner, skinnende bestik og flotte vinglas er en af de mest tilfredsstillende ting, man kan præsentere for sine gæster. Derfor er flotte vinglas et must i ethvert hjem. Desuden pynter flotte vinglas også, når de ikke er i brug eller står på bordet. Opbevar gerne dine flotte vinglas, hvor de står synligt – på et barbord eller i et vitrineskab med glaslåger. På den måde vil dine flotte vinglas ikke kun fungere som noget, der skal drikkes vin af, men som en positiv tilføjelse til indretningen.

Eksklusive vinglas til særlige lejligheder


Her hos Sinnerup finder du flere forskellige eksklusive vinglas, til når der kommer en helt særlig lejlighed såsom nytår, rund fødselsdag eller konfirmation. Eller måske vil du bare gerne have eksklusive vinglas til, når du en gang imellem virkelig skal forkæle dig selv. Eksklusive vinglas fungerer også supergodt på den første date, hvor du har inviteret på middag.

Eksklusive vinglas behøver slet ikke koste en formue. Faktisk har vi her hos Sinnerup et stort udvalg af eksklusive vinglas til priser, hvor alle kan have råd til at købe et par eller flere. Fordi vi mener, at alle vinelskere skal have lov til at nyde et godt glas vin i flotte, eksklusive vinglas nu og da.

Find de bedste rødvinsglas her


De bedste rødvinsglas er dem, som passer til lige netop din smag og dine behov. Serverer du ofte vin til maden? Eller nyder du kun et glas en sjælden gang imellem? Er du mest til det traditionelle og stilrene, eller tør du gå lidt mere over i det eksperimenterende? Vi har de bedste rødvinsglas til enhver smag og lejlighed.

Hvis du bare gerne vil have gode rødvinsglas, til når du selv skal nyde en god middag med lidt vin til, så har vi helt klassiske rødvinsglas i god kvalitet og fair priser. Hvis du derimod ser dig selv som en rigtig vinelsker, så vil du måske også gerne gå skridtet videre og finde et sæt af rødvinsglas, som giver et unikt præg til dit middagsbord. Det har vi selvfølgelig også her hos Sinnerup. Gå på opdagelse i vores sortiment af de bedste rødvinsglas og find lige netop den variant, som passer til dig.