Køb til og med d. 19. dec. for levering inden jul

Serveringsbakke

Bøvler du lidt med, at have mange ting med fra køkkenet og hen til spisebordet eller ud til grillen? Så kan du lige her finde en smart og praktisk serveringsbakke, som den perfekte løsning på problemet.
Hos Sinnerup har vi et stort udvalg af flotte serveringsbakker i forskellige størrelser, farver og designs. Så uanset hvilken slags serveringsbakke du står og mangler, kan du helt sikkert finde den hos os. Har du brug for en serveringsbakke til mange tunge ting, kan du med fordel vælge en af vores bakker med håndtag. Vi har både serveringsbakker, oliebakker, cafébakker og flere andre. Du kan købe din favorit lige her.

Serveringsbakker er perfekte til forskellige ting. De kan bruge den som pyntebakke, hvor du dekorere den med flot blomster og bruge de til som borddekoration til borddækningen. Serveringsbakkerne kan også bruges til at flytte dine drinks med, eller hvis du synes en eller dig selv fortjener morgenmad på sengen. De er kun fantasien der sætter grænse for hvad din serveringsbakke skal bruges til.