Serveringsbakke

Bøvler du lidt med, at have mange ting med fra køkkenet og hen til spisebordet eller ud til grillen? Så kan du lige her finde en smart og praktisk serveringsbakke, som den perfekte løsning på problemet.
Hos Sinnerup har vi et stort udvalg af flotte serveringsbakker i forskellige størrelser, farver og designs. Så uanset hvilken slags serveringsbakke, du står og mangler, kan du helt sikkert finde den hos os. Har du brug for en serveringsbakke til mange tunge ting, kan du med fordel vælge en af vores bakker med håndtag. Vi har både serveringsbakker, oliebakker, cafébakker og flere andre. Du kan købe din favorit lige her.

Serveringsbakker i forskellige materialer


Vi har masser af serveringsbakker i forskellige materialer. Du kan finde serveringsbakker i både gummi, træ eller stentøj, så der er noget for enhver smag og stil. Derudover tilbyder vi serveringsbakker i forskellige former, så du både kan vælge bakker, der er runde, firkantede, ovale eller rektangel alt efter, hvad du har brug for.

Serveringsbakker som borddekoration


Serveringsbakker er perfekte til forskellige ting. Du kan bruge dem som pyntebakker, hvor du dekorerer dem med flotte blomster og bruger dem som borddekoration til borddækningen. Serveringsbakkerne kan også bruges til at flytte dine drinks med, eller hvis du synes en eller dig selv fortjener morgenmad på sengen. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad din serveringsbakke skal bruges til.

Serveringsbakker skaber orden


Serveringsbakker og bakker generelt er perfekte til at skabe orden forskellige steder i hjemmet. Du kan fx lave et stilleben med dine parfumer og cremer på badeværelset. Eller du kan samle dine smykker på en bakke i soveværelset eller i entreen. Serveringsbakker er også smarte at bruge i køkkenet, hvor de kan stå på køkkenbordet og holde dine krydderier samlede og i orden. Serveringsbakker er altså perfekte til at holde et ryddeligt og overskueligt overblik.

Serveringsbakker med motiv


Vi sælger også serveringsbakker med motiv. Fx har vi bakker med Mumitroldene, som hver fortæller deres egen lille historie. Du kan også finde flere skønne produkter med de søde Mumitrolde her!
Er du ikke til motiverne med mumitroldene, så tilbyder vi også de mere stilrene serveringsbakker af træ. Bakkerne kan bruges til både at servere ting på, men kan også bruges til at pynte på. Man kan lave et hyggeligt hjørne, hvor bakken er det centrale element. Du kan også her hos Sinnerup få flettet kurve, så du kan servere morgenbrødet eller de nybagte boller på en flot og elegant bakke.