SEVERIN Airfryer ovn 11 L 2000W sort

Før 1.799 kr.
1.499 kr.
Spar300 kr.
Under 5 stk. på lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:321-31906
Airfryer-ovn fra Severin.

Denne multifunktionelle airfryer-ovn er din alt-i-én løsning til hvis du ønsker at riste, stege, bage og grille, takket være det brede udvalg af tilbehørsdele, den leveres med. Den giver dig mulighed for at stege dine yndlingsretter til perfektion uden tilsat fedtstof, takket være den effektive varmecirkulation. Uanset om du laver sprøde fritter, saftig pizza eller en hel kylling, er denne kraftfulde og alsidige airfryer din ultimative køkkenmakker med dens imponerende 11 liters kapacitet.

Produktet er udstyret med en praktisk roterende funktion, der gør det muligt at tilberede lækre retter som rotisseri-kylling eller grille fritter i den roterende grillkurv. Med i pakken får du også en friturekurv, tre forskellige riste og en grillrist samt en drypbakke.

Det brugervenlige touchdisplay byder på otte automatiske programmer til fritter, bøf, stegt kylling, fisk, rejer, kyllingelår, pizza og tørret frugt. Du kan indstille en 60-minutters timer og justere temperaturen fra 35 til 200 °C.

For ekstra sikkerhed er der indbygget overophedningsbeskyttelse, og enheden slukker automatisk, når tilberedningen er afsluttet.