SHAPES

Vi hylder formernes forskellighed og det individuelle udtryk

Celebrating shapes indbyder til varme, fællesskab og velvære, og er en unik måde hvorpå din personlige stil kan komme til udtryk. Trenden omfavner naturens formsprog, lige fra kurvede stier til floder, søer og sten er inspirationen at finde overalt omkring os. Samtidig indfanger trenden det unikke og individuelle ved kroppen, hvilket føles kraftfuld og inkluderende. Tendensen skaber en ny dimension og dybde i indretningen såvel som i garderoben, som føles blød, blid og beroligende, samtidig med at være spændende, legende og livlig.
Sinnerup ønsker, sammen med dig, at hylde formernes forskellighed og det individuelle udtryk.

Skab ro i hjemmet med det bløde og harmoniske formsprog

En nem måde at være med på trenden, er ved brug af organisk formede vaser, krukker og planteskjulere som hver især er med til at løfte indretningen til nye dimensioner, og som sammen med naturens elementer såsom friske blomster, grene eller evighedsbuketter, skaber et helt nyt boligudtryk. Placer en flot vase eller urtepotte på en hylde eller på et sofabord, og på den måde skab en smuk og harmonisk kontrast i hjemmet.
Vores hjem er ofte præget af naturens egne nuancer, som sammen med de buede former udfolder sig harmonisk og elegant. Naturlige og elegante former kan komme til udtryk i form af spejle, krukker og lysestager. De organiske materialer kan optræde alene eller i samspil med andre trends fra 2023 for at skabe et afbalanceret look. Dette er en nem måde at få det organiske udtryk ind i hjemmet, uden at blive for meget
Det harmoniske og bløde udtryk kan også udfoldes ved køb af ét statement piece. Her vil større møbler såsom sofaer eller gulvtæpper være med til at udtrykke det bløde formsprog, og pryde flot i indretningen. De organiske former vil stå i flot kontrast til de hårde overflader som ellers dominerer i hjemmet, og på den måde give et afbalanceret udtryk. Ligeledes kan du skabe den organiske og naturlige stil i boligen ved at lade enkelte vaser, lysestager eller andre pyntegenstande pryde på sofabordet.
Når aftenen falder på, er det særligt relevant med gode lyskilder. Her kan dekorative lamper, stearinlys og snoede lys, afspejle forskellige og unikke former, og skabe en hyggelig stemning, der giver dig lyst til at synke dybt ned i sofaen og slappe af. Derudover kan lamperne benyttes som æstetiske genstande i indretningen – stil dem sammen med vaser, lysestager og urtepotter for at lade din personlige stil komme til udtryk i indretningen af dit hjem.

Vi hylder kvindekroppen gennem former og farver

Kvindekroppens naturlighed inviteres indenfor i 2023 – og det er vi vilde med! Omfavnelse af kvindekroppen er et fokuspunkt der er kommet for at blive, hvilket afspejles i dette års trends. Og i dette univers er alt muligt, og er et sted hvor der er plads til at udtrykke sig på, på sin egen unikke måde– for enhver kvindekrop er unik og smuk på sin egen måde. Det vigtigste er at man føler sig godt tilpas, og at man i stedet for, husker at se det positive og hylder sin krop for det den kan. Gå på opdagelse i tøjuniverser som Créton, der har særligt fokus på den gode pasform, høje kvalitet samt en naturlig balancegang mellem det modige individ og den feminine, moderne kvinde. Her kan du være med på trenden ved at inddrage basic items såsom enkle toppe og bluser og kombinerer dem med nogle af dine favorit styles, så du på den måde kan skabe dit helt eget og personlige udtryk i garderoben.
Hvis garderoben skal emme af organiske og individuelle former, kan køb af ét statement piece være vejen frem. Universet omkring Two Generations er kraftfuld og farverigt, samtidig med at bære præg af flere sportsreferencer. Disse styles udstråler selvstændighed og glæde, samtidig med at sammenspillet mellem det neutrale formsprog og de kontrastfyldte og stærke farver, skaber en kontrast mellem det ellers neutrale udtryk. Her ønsker vi at invitere farverne ind i garderoben der er perfekt til at mikse sammen med gode essentielle basic styles. Tilsammen er fokusset på den stærke kvinde der tør at være sig selv.