Sid Godt: Nyd samtalen i New Age

New age spisebordsstole

Vi sætter pris på den tid, hvor vi sidder sammen med hinanden, men hvis vi ikke sidder ordentligt, kan vi få en dårlig holdning og ømme muskler.
Derfor er det vigtigt, at vi sidder godt.

Store åbne køkkener, smarte køkken-alrum og elegante spisestuer har i de seneste mange år været en fast måde at indrette vores hjem på. Vi sætter nemlig pris på den tid, vi bruger sammen med hinanden.
Vi elsker at hygge os med vores venner, familie og gæster, især rundt om spisebordet, og snakken kan let gå langt ud på natten. Derfor er det selvfølgelig oplagt at investere i nogle gode spisebordsstole, der, udover at være smukke,
har en fantastisk siddekomfort.

Og hvis vi ikke sidder godt, kan vi få en dårlig holdning og ømme muskler, og det er ikke oplagt, når vi gerne vil være til stede med hinanden.

New Age spisebordsstolVelour pudeVintage skabLoftslampeSEVA rundt spisebordNew Age spisebordsstolNEW AGE spisebordsstol cognacEA spisebord


De smukke spisebordsstole New Age, er skabt med fokus på design, funktionalitet og komfort, så du både får et smukt møbel og samtidig sidder godt, når middagen serveres eller snakken går.
New Age stolen har et eksklusivt design, der kommer til udtryk i form af det lette stel, der bærer det tunge sæde, og giver dig muligheden for at hvile dine arme.
New Age fås i flere farver og materialer, så du kan finde lige dét udtryk, der passer ind i dit køkken eller din spisestue.

Derudover er New Age-serien netop vokset med to nye medlemmer Harry og Max. De er hver især fremstillet af sort recycled læder, som er et miljøvenligt materiale. Du kan bruge den elegante stol i spisestuen, entréen, soveværelset eller på kontoret.  

Så husk at invester i nogle gode stole, så du nemmere kan være der for dine nærmeste og samtidig passe bedre på din krop.NEW AGE rosa velour stolNEW AGE grøn velour stolNEW AGE spisebordsstol grøn stofNEW AGE grøn velour stol