Vis kun
Produkter
Farver
Materialer
Størrelse
Pris

SINNERUP

✔ Overraskende, skarpe priser     ✔ Ingen dyre mellemled     ✔ Eget dansk design i tidens trens
Hos Sinnerup tilbyder vi vores helt eget eksklusive mærke, der fokuserer på boligtilbehør i høj kvalitet og dansk design. Velvære, nydelse og skønhed snor sig, som en rød tråd, gennem vores kollektion og inviterer til selvforkælelse og hvile i hverdagen. Sinnerup er et mærke, der afspejler tidens populæreste trends i en funktionel og æstetisk form, der efterlader hjemmet hyggeligt og varmt. Gå på opdagelse i Sinnerup og giv dig selv lov til at nyde.

Forrige side123Næste side
Forrige side123Næste side

Sinnerup - et sanseligt hjem

Gå på opdagelse i vores brede sortiment og oplev et sanseligt univers med fokus på velvære, nydelse og æstetik. De danske designs i høj kvalitet er udarbejdet i de fineste materialer, der gør hjemmet indbydende og lækkert. Sinnerup tilbyder sæbe dispenser, duftlys, duftpinde, puder, lanterner, LED lys og sengetøj.

Puder i høj kvalitet og dansk design
Vores puder fra Sinnerup er både behagelige og praktiske med lynlås og monteringspude. Monteringspuden er i høj kvalitet og dansk design. Alle puder indeholder udelukkende europæiske og genanvendte andefjer og dun, som lever op til EU’s krav inden for dyrevelfærd.

Vores puder er lavet af 100 % bomuldsbetræk, er duntæt og fremstillet helt uden kemikalier. Puden er derfor dejlig blød, skøn at sidde på og stryger blidt de bare arme.  
Stil puden alene eller i kombination med flere forskellige puder og skab dit helt eget udtryk. Du kan både bruge puden i sofaen, lænestolen eller på sengen.

Sengetøj i bløde materialer og smukke mønstre
Vores flotte og lækre Square og Link sengetøj er fremstillet af 100% bomuld, er dansk design og er satinvævet/jacquardvævet af fine garner. Dette giver en blød og behagelig overflade, der er yderst holdbar og lægger blidt rundt om kroppen. Der er lynlås i både dyne- og pudebetræk, så du nemt kan holde dynen på plads og unddgå at vasketøj ryger ind i betrækket.