SINNERUP Duftpinde citrus/ylang ylang

129,95 kr.
På lager
Varenummer:019628
Duftpinde fra Sinnerup

Duft: Citrus & ylang ylang
Disse duftpinde er i en dekorativ apoteker glasflaske, og har en forfriskende duft af citrus og ylang ylang.
Ylang er en tropisk blomst, som har en eksotisk sødlig duft af honning og vanilje. Blandingen mellem honning, vanilje og citrus giver en skøn beroligende duft.

Duftpinde kan bruges alle de steder, hvor du ønsker en forfriskende duft. Det kan fx være på badeværelset, for at give den perfekte fornemmelse af wellness. De kan også give en forfriskende duft i bryggerset, eller stå på en hylde i stuen.

Indhold og mål:
S: 100 ml. H: 11,5 cm. 6 duftpinde medfølger
L: 200 ml. H: 14 cm. 8 duftpinde medfølger

Tips:
- Mængden af duft kan styres med antallet af pinde. Jo flere pinde jo mere duft.
- Vi anbefaler at starte med at sætte 2 pinde i flasken, der vil gå ca. et døgn før du vil opleve den fulde effekt af duften.

Oplever du, at du pludselig ikke kan dufte dine duftpinde mere?
Når man har duftet til samme duft i et stykke tid, vil man måske opleve ikke at kunne dufte sine duftpinde mere. I det tilfælde, er det typisk ikke fordi duftpindene stopper med at dufte, det vil derimod ofte bare være, fordi næsen har vænnet sig til duften. Man kan derfor prøve at skifte mellem fx 2 forskellige dufte, så man fortsat kan få fornemmelsen af skøn duft i sit hjem.

OBS: Lys og varme nedbryder duft over tid. Vi anbefaler at duftpindene ikke udsættes for direkte sol, for at få duften til at holde i længere tid.

Produkt/kemi-blad