Sinnerups Ambassadører

Det skal være lettere at indrette sit hjem på en smuk måde, og derfor er vi gået sammen med en række dygtige instagram-profiler, der alle har sans for boligindretning, æstetik og farvesammensætninger. Læs med, se stilen og bliv inspireret til at indrette dit eget hjem med Sinnerup.

Farvesammensætninger, DIY-projekter og moderne designs. Vores ambassadører er dygtige til det, de gør, og ved hvordan man indretter og sammensætter boliginteriør på en inspirerende og ny måde.

Vores hjem består ofte af mange forskellige designs, produkter og hjemmelavede projekter. Måske har du selv lavet dine puder eller dit spisebord, mens spisebordsstolene, sofaen og lampen er købt. Virkeligheden er derfor ofte, at alt skal mikses og matches, så det stadig passer sammen på en harmonisk og indbydende måde - men det kan være svært. Så hvorfor ikke blive inspireret af helt almindelige mennesker, der ved hvordan, man sammensætter boliginteriør på en måde, så det bare spiller?

Noget af det bedste man kan gøre, hvis man mangler inspiration til boligindretningen, er at se på hvad andre gør. Derfor er det smart at læse om andres tanker og stil, se på billeder og så skabe sit eget udtryk ud fra det. Her på siden finder du derfor masser af boliginspiration, så du kan blive klogere på, hvordan du selv kan indrette dit hjem på en æstetisk og harmonisk måde.
Kristine Kava indretter med SinnerupStephanie Møller indretter med Sinnerup

Hvordan skal jeg indrette?

Kender du det, at man ikke helt ved, hvor man skal sætte stolen, hvordan puffen kan bruges eller hvor billederne skal hænge? Vi ved det kan være svært at indrette eller sammensætte de rette farver og designs, derfor kan du gennem vores ambassadører, se hvordan andre indretter med Sinnerup og forhåbentlig få nye ideer til, hvordan dit eget hjem skal se ud.

Vores ambassadører er forskellige, har forskellige hjem og forskellig stil, så der er inspiration til enhver smag.
Lourdes indretter med SinnerupNip indretter med SinnerupCamilla DJ indretter med Sinnerup

Bagetips, boliginspiration og mode

Hos Sinnerup får du inspiration både indenfor bagning, køkken, boligindretning og mode, da vi er en livsstilsvirksomhed der favner hele hjemmet. Derfor kan du også lade dig inspirere af forskellige instagram-profiler, der har hver deres styrke og kreativitet.

Savner du at prøve kræfter med en ny kageopskrift, eller har du brug for nogle uundværlige bagetips? Eller trænger garderoben til en fornyelse? Måske hjemmet skal have en makeover? Tag et kig på siden og find ud af, hvordan hjemmet skal fornyes.