GROW spisebord natur NEW AGE spisebordsstol
Lad dig inspirere af julestemningen hos Sinnerup og få gode ideer til både udsmykning, festlig borddækning og ikke mindst julegaver. Både vores fysiske butikker samt web­shoppen er fyldt med spændende produkter til dig, dine venner og din familie.

Den moderne jul

En af julens store trends i år er den moderne jul. Pynt op til en elegant jul med kølige farver, metal og glasmaterialer. Skab balance mellem det moderne og hyggelige, ved at tilføje levende lys og træpynt, og skab rammerne for en moderne jul.

Julens trendfarver er i år latte og mørkegrøn. Den smukke latte-farve har været en kæmpe trend i år, som har prydet i både boligen og garderoben. Latte-farven tilfører varme i hjemmet, og er perfekt i julen, da den skaber en hyggelig stemning.
Den fine latte-farver passer perfekt med den køligere mørkegrønne farve. Lav derfor dine juledekorationer med et kalenderlys i latte, og dæk det med grønt gran og grene. Du kan også pifte din dekoration op ved bruge små julekugler eller glimmer i latte eller grøn.

De mørkegrønne nuancer har også været en del af trenden i år. Den grønne farve leder tankerne hen på skoven, og vil give en følelse af velvære.
Den kølige, mørkegrønne farve giver en følelse af luksus, og passer derfor sammen med den fine og varme latte-farve, da de sammen skaber en balance. Gør dit hjem hyggeligt og indbydende i julen, ved at pynte op med de smukke grønne julekugler.
Mix de grønne julekugler med kugler i latte, så du opnår et elegant udtryk. Der er rig mulighed for at gå all-in på trenden, ved at pynte dit juletræ eller dekorere og dække julebordene  i disse trendfarver.

Ved at pynte dit hjem til jul med den smukke latte-farve og den luksuriøse grønne farve, opnår du den perfekte julestemning i hjemmet.
SINNERUP Urtepotte lav m. benOPENMIND Kalenderlys
GEORGIA daybed

Skab smukke juleborde

Smukke juleborde kan skabe den helt perfekte stemning og skaber rammerne for en hyggelig julemiddag.

Dæk bordet i røde nuancer, der understreger og skaber en julestemning. Pynt med fine røde og hvide julekugler og tilføj anderledes julepynt som eksempelvis fine biler. For at få et rustik udtryk, kan du pynte bordet med grene som fx kristtorn, som har fine røde bær og sætte dem i en fin vase.
Opnå et mere elegant udtryk ved at tilføje messing til dit julebord. Dæk bordet med flotte lysestager og bestik i guld, som vil give et underspillet luksuriøst udtryk. Prikken over i'et er fine bordkort. Lav dine egne personlige bordkort og fremstil dem i en flot og anderledes bordkortholder.

Du kan også vælge et mere minimalistisk julebord. Dæk bordet med et flot julestel, der bliver komplimenteret af et smukt bestiki guld. For at holde det minimalistiske look skal der ikke være for mange farver. Hold dig derfor til få pyntegenstande i hvid og guld, som eksempelvis smukke julekugler. Tilføj et par enkelte grønne grene, som ikke vil overdøver borddækningen, men skabe en hyggelig stemning.
SINNERUP Gourmet sølv / guld bestiksæt 16 deleSINNERUP New BlossomSINNERUP Christmas middagstallerkenSINNERUP Liva vaseSINNERUP Classy glasBestikVaserLysestagerSINNERUP Scotch cocktailglas 4 stk.SINNERUP Christmas skål, 2 stk.
Du kan dække bordet i gråblå nuancer, som vil give julebordet et anderledes look. De smukke nuancer fremstår mere rustikke, hvilket du kan gå all-in på. Dæk bordet med tallerkner og skåle i stentøj, som giver et mere tungt look. For at skabe balance mellem det tunge og lette, kan du pynte bordet med fine og tynde lysestager og tilføje elegante vinglas. Hold dig til simpel bordpynt, og udvælg julekugler i samme nuance, eller bland med en til to andre farver.
Gå efter det rå look med stentøj og tilføj pynt i trendfarven, mørkegrøn. Vælg julekugler i en dyb mørkegrøn med forskellige mønstre. Bind dine servietter med bånd og tilføj rå grene og grankogler til julebordet. Det giver borddækningen et gennemført tema med få farver, der både er moderne, rå og hyggeligt.

Tag trendfarverne, latte og mørkegrøn, med i borddækningen. Farverne komplimenterer hinanden utrolig godt, og er derfor oplagt at bruge til at skabe et smukt og hyggeligt julebord. For at skabe mere spil, kan du vælge at tilføje pynt i hvid. Hvid passer godt til de to trendfarver, men hav latte- og den mørkegrønne farve i fokus. Pynt bordet med julekugler i lattefarven i forskellige størrelser og mønstre. Her kan du også vælge et par hvide julekugler, for at mixe farverne. Understreg den hyggelige stemning ved at tilføje fine stearinlys i lattefarve og hvid. Vælg tallerkner i et smukt stel og fine juleservietter i stof, der vil give borddækningen et strejf af luksus, med sin smukke grønne farve.
SINNERUP Classy glasSINNERUP Gourmet StoneSINNERUP Gourmet Stone skålNew BlossomSINNERUP Lines glas SINNERUP Echo vinglas SINNERUP Gourmet StoneLysestagerBestikBestikLysestagerLysestagerSINNERUP New Blossom skål

Pynt til juletræet

Vælg et juletræstæppe i naturmaterialet, jute. Naturmaterialer er en del trendbilledet, da det skaber hygge og varme med sine naturfarver, samtidig med, at det kan holde i mange år grundet den gode kvalitet. Et juletæppe i jute vil gøre sig godt under træet, da det understøtter følelsen af natur, som bringes ind i forbindelse med juletræet. Juletæppet har et fint print med julepynt, som kan glæde dig og familien i mange år.

Bor du i en mindre lejlighed, ikke skal have et juletræ, eller blot elsker de fine træer, kan du vælge et lille juletræ med LED-lys. De små juletræer skaber en hyggelig julestemning i dit hjem med deres realistiske udseende og fine lys. Du kan vælge mellem to forskellige størrelser, som kan pynte i din vindueskarm, hylder eller du kan sætte dem på gulvet. Ønsker du et lidt større træ, kan du vælge en plante med grangrene. Du kan dekorere planten med lyskæder og julekugler i forskellige former og størrelser, så du får følelsen af et ægte juletræ.
SINNERUP JuletræsfodSINNERUP LED juletræSINNERUP LED juletræ Juletræstæppe
Skab en perfekt julestemning med LED-lys. Ved at vælge LED-lys skal du ikke tænke på at passe på de mindste i familien og holde øje med lysene. Pynt med lysene i lysestager og i adventskransen. Du kan nu også vælge kertelys, som du kan sætte direkte på juletræet grundet en smart clips.

LED-lysene har et realistisk udseende og er dyppet i paraffinvoks, de har en livlig flamme, så de ligner stearinlys. Derudover har de en timerfunktion, så de slukker automatisk efter 6 timer, så du sparer på batterierne. Til sidst er LED-lys også bedre for indeklimaet, og er derfor oplagte at bruge i de mørke vintermåneder, hvor man ofte tænder et stearinlys for at skabe en hyggelig stemning.
SINNERUP LED kronelys 2 stk.

Den traditionelle jul

Er du mere til en hel traditionel julepynt, skal du pynte med røde farver.
Rød spreder julestemning og passer perfekt sammen med guld og hvid. Lav fine juledekorationer i de klassiske farver, hvor du kombinerer et hvidt lys med guld og rød pynt. Pynt juletræet og hjemmet i disse farver, så du skaber et traditionelt juletema. Vælg fine julehjerter og kræmmerhuse i rød og hvid, men også rød og guld, der kan give elegance i hjemmet. Pynt med søde nisser, julemænd, rensdyr og andre julefigurer i røde farver.
NORDAHL ANDERSENSINNERUP New Blossom fadLines urtepotteIza vase

Børnenes fest

Julen er børnenes fest. Glæd de mindste i familien med sjov julepynt, som vil vække glæden og underholde de små hele julen.
Skab en magisk julestemning med en sjov juletræsfarm eller en karrusel, som begge har lys og kan dreje rundt. Du kan pynte med forskellige, sjove biler, som også kan lyse og underholde børnene i julen.
Lav en hyggelig juleby med forskellige huse, træer og små personer, som giver liv i hjemmet. Du kan også lave et klassisk nisselandskab med de søde trolde fra Grandam familien.
 Julekarrusel m. LEDSINNERUP Juletræ m. LED-lysSINNERUP Juletræ m. LED-lys Juletræsfarm m. LEDTallerken
 bySommmer juletrolde