Skåle og fade

Lige her kan du finde Sinnerups store udvalg af flotte skåle og fade. Du kan bruge dine skåle og fade sammen med dit stel til borddækningen og servering, men de kan også bruges som pynt til indretningen i dit hjem.
Her finder du vores store udvalg af skåle og fade. Du kan brug skålene som frugtskål eller til servering af de søde sager eller brug dem som en smuk opbevaring af dine fyrfadslys. Fadene kan du bruge til en elegant servering af aftensmaden eller som dekoration på spisebordet evt. med en smuk blomst og lysestager ovenpå. Vi har skåle og fade fra mange populære mærker - find blandt andet smukt keramik fra Kähler, rustikke fade fra Christian Bitz eller elegante glasskåle fra Lyngby.
Hvis du er helt vild med Mumi kan vi også tilbyde fra Dsignhouse, som laver mange flotte designs med Mumitroldene. Skålene med Mumi motiverne er også perfekte som gave til en barnedåb, eller hvis du kender en barnlig sjæl der stadig elsker mumitroldene fra sin barndom.

Skåle og fade


Vi tilbyder alt fra rustikke til elegante fade. Vi tilbyder skåle fra Bitz, Pillivuyt og fra vores eget mærke Sinnerup Gourmet Stone og mange andre mærker. Der er noget tidsløs over alt vores design, derfor skal du ikke være bange for at vores mærker går af mode. Derfor kan du altid glæde dig til at servere mad i dine tidsløse fade og skåle, uden at føle dig umoderne.
Alle vores fade er meget forskellige i farver og enkelthed. Pillivuyt er kendt for deres enkle design, som passer til enhver smag, Bitz har en mere rustik stil og tilbyder mange forskellige farver. Vi er sikker på at vi med vores store udvalg helt sikkert, har noget der rammer alle folks smag.

Hverdag og fest


Når du skal servere mad, er det altid rart at anrette sig mad på fade eller i skåle. Det kan være med til at give en flottere præsentation af maden, og få det til at se bedre ud på bordet, så du ikke skal have pander og gryder stående. Mange spiser med øjnene, derfor kan det være en god ide at anrette sin lækre mad i skåle og fade, så det ser mere appetitligt ud når det bliver serveret. Når du servere din mad i skåle og fade er det også vigtigt at have et flot serveringsbestik eller køkkenredskaber, så man nemt kan tage sin mad. Alt dette behøver selvfølgelig ikke kun at gøres når man skal have gæster. Har man lyst til at gøre noget ud at bordopdækningen i hverdagene anbefaler vi helt sikkert at dette gøre, så ikke alle hverdage minder om hinanden. Madlavningen bliver sjovere, hvis du kan anrette din mad i skåle og fade og gør mere ud af jeres hverdag, med sjove og flotte farver.