Fade

Store fade til festlige lejligheder eller mindre fade til hverdagens måltider? Du finder begge dele her – og i et bredt udvalg af materialer og størrelser, som kan imødekomme ethvert behov. Vælg mellem elegante fade i glas og porcelæn, rustikke tapasbrætter i træ og meget mere.

Alt i flotte skåle og fade

Her finder du vores store udvalg af flotte skåle og fade. Du kan bruge en skål til frugt, servering af de søde sager eller som en smuk opbevaring af dine fyrfadslys. Fade kan du bruge til en elegant servering af aftensmaden eller som dekoration på spisebordet.

Vi har flotte skåle og fade fra mange af de populære mærker - find blandt andet rustikke fade fra Christian Bitz
eller elegante glasskåle fra Sinnerups eget mærke.

Hvis du er helt vild med Mumi fra Dsignhouse, som laver mange sjove design med Mumitroldene, tilbyder vi også disse. De flotte skåle med Mumimotiverne er også perfekte som gave til en barnedåb, eller hvis du kender en barnlig sjæl, der stadig elsker mumitroldene fra sin barndom.

Stort udvalg af skåle og fade

Hos Sinnerup kan du finde alt fra rustikke til elegante skåle. Vi tilbyder skåle fra Bitz, Pillivuyt og fra vores eget mærke Sinnerup Gourmet Stone samt mange andre mærker.

Alle vores fade er meget forskellige i farver og udtryk. Pillivuyt er kendt for deres enkle design, som passer til enhver smag, Bitz har en mere rustik stil og tilbyder mange forskellige farver. Vi er sikker på, at vi med vores store udvalg helt sikkert har noget, der rammer i din smag.

Vores sortiment er sammensat af tidløse design, og du skal derfor ikke være bange for, at vores mærker går af mode. Du kan dermed altid glæde dig til at servere mad i dine flotte skåle og fade fra Sinnerup.

Store skåle og fade til hverdag og fest

Har du passion for madlavning og anretning? Eller elsker du at have gæster på besøg til et måltid mad? Måske det er dig, der står for julemiddagen i år? Så har vi alt, du skal bruge til servering, af store skåle og fade hos Sinnerup.

Når du skal servere mad for mange personer, er det både praktisk og flot at anrette maden i store skåle og fade. Det giver en flot præsentation af maden, og du slipper for at have de kedelige pander og gryder stående på bordet. Maden danner grundlaget for middagens stemning, og det første, man spiser med, er øjnene. Derfor har vi et flot udvalg af kvalitetsskåle og -fade i vores sortiment.

Match din skål med et serveringsbestik

Når du serverer din mad i store skåle og fade er det også vigtigt at have et flot serveringsbestik eller køkkenredskaber, som passer dertil. Men serveringsbestik gør sig også godt i hverdagen. Måske du elsker at anrette dine lækre salater i en skål? I så tilfælde kan du snildt finde et flot serveringsbestik hertil i vores sortiment. Gør hverdag og fest lidt sjovere, lidt lækrere og lidt mere dig med store skåle, fade og serveringsbestik fra Sinnerup.