Skriveborde

Hvis du mangler et sted til at lave dit arbejde, lave lektierne, eller bare sidde og surfe på nettet, så er det altid mest optimalt at sidde ved et skrivebord. Skriveborde har dog ofte ry for at være et kedeligt og traditionelt møbel, men det bliver der gjort op med, i dette udvalg.

Læs mere om skriveborde herSkrivebord til kontoret


Leder du efter et nyt skrivebord, der passer lige ind i din indretning? Hos Sinnerup tilbyder vi moderne skriveborde til dig, der ønsker at optimere din hjemmearbejdsplads på en smart og flot måde. Vi har skriveborde i flere farver, så du både kan vælge lyse, mørke eller naturfarvet skriveborde alt efter, hvad der passer ind i din indretning. Derudover tilbyder vi også skriveborde i forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der passer ind på kontoret, børneværelset eller i stuen. Vores skriveborde har det tilfælles, at de har et enkelt udtryk og ikke optager alt for meget plads i hjemmet, og de er derfor lette at indrette med. Så tag et kig og lad dig inspirere til et smukt kontor med det helt rette skrivebord. Med udgangspunkt i den nordisk minimalistiske designstil, hvor der samtidig er taget højde for brugervenlighed, finder du her nogle helt fantastiske skriveborde, med et yderst moderne udtryk. Find netop din favorit i udvalget herunder med det samme.


Hvorfor have et skrivebord?


Det er vigtigt at have et sted, hvor man kan koncentrere sig, og hvor man sidder godt og har styr på sine ting. Derfor er et skrivebord et must, hvis man har opgaver, projekter og papirarbejde, der skal ordnes. Når du har et skrivebord, og dermed dedikerer et helt bord til dit arbejde, ved du altid, hvor dine arbejdsting er henne, og du kan hurtigt sætte dig til rette igen og fortsætte, hvor du slap. Det giver en ro at have et skrivebord, da du får et sted i hjemmet, som du kan kalde dit eget, og hvor du ikke bliver forstyrret. Et skrivebord behøver dog ikke kun at blive brugt til papirarbejde og hjemmeopgaver, men kan også fungere som parkeringsplads for familiens forskellige hobbyer eller elektronik. Ved et skrivebord kan der nemlig spilles både computer, laves overspringshandlinger og arbejdes kreativt med symaskine, perler eller lærred. Et skrivebord bliver derfor hurtigt et uundværligt møbel for mange, og den får derfor let mere end én plads i hjemmet.


Personliggør dit skrivebord


Det er vigtig at være omringet af noget smukt, hyggeligt eller af noget, der gør dig glad, så du kan koncentrere dig og føle dig godt tilpas, når du sidder ved dit skrivebord i lang tid. Det kan derfor være en god idé at sætte nogle vaser, blomster eller billeder på dit skrivebord, så du kan skabe en god atmosfære ved din hjemmearbejdsplads. Du kan også placere et par duftlys eller et par planter på en hylde over skrivebordet, så du har noget rart at dufte til og noget flot at se på. Det er selvfølgelig også en god idé at sætte en holder med blyanter, en papirbakke og andre kontorting, der er nødvendigt at have lige ved hånden. På denne måde formår du at gøre din hjemmearbejdsplads til dit eget, og du formår at optimere og pynte dit skrivebord, så det ikke bliver alt for kedeligt.


Hvilket skrivebord skal du vælge?


Først og fremmest må du tænke over, hvor dit skrivebord skal stå henne, før du ved, hvilket skrivebord du skal vælge. Skal det stå på kontoret? børneværelset? I soveværelset? Eller måske i stuen? Når du har besluttet dig, ved du, hvor meget plads du har at gøre med, og du kan derfor beslutte dig om, hvordan dit skrivebord skal se ud. Hvis dit skrivebord skal stå i stuen eller i soveværelset, kan det være en god idé, at det ikke larmer for meget i indretningen, mens at du kan  vælge et større skrivebord, hvis du har et helt kontor dedikeret til blandt andet et skrivebord. Alt afhænger selvfølgelig af din boligs størrelse og af din egen personlige indretning.