Södahl

Södahl blev grundlagt i 1963 i Danmark af kunstneren og designeren Hans Jürgen Schöbel, som ønskede at skabe unikke kvalitetsprodukter i flotte mønstre og farver. Firmaet tilbyder de nyeste trends indenfor boligtekstiler i et velproduceret og klassisk design, der efterlader hjemmet i en elegant og skøn atmosfære.

Læs mere om Södahl her

Designerne hos Södahl formår at skabe smukke resultater indenfor boligtekstiler og livsstilsprodukter, der med kreative hænder skaber praktiske, holdbare og moderne produkter i høj kvalitet. Det er kendetegnet ved Södahl at funktionalitet, kvalitet og skønhed er i fokus, hvilket kommer til udtryk i deres beundringsværdige designs.

Bredt sortiment i høj kvalitet
Södahl tilbyder et bredt sortiment af duge og dækkeservietter til spisebordet. Sengetøj og puder til soveværelset eller stuen. Håndklæder, sæbedispenser og badeforhæng til badeværelset.
Du kan helt sikkert blive inspireret til et anderledes og forfriskende hjem, hvis du tager på opdagelse i vores Södahl-univers. Vi tilbyder nemlig smukke, funktionelle og praktiske boligtekstiler til alle hjemmets rum, så du kan skabe dit eget personlige rum.