Sofaborde

Et sofabord er et lavt bord designet til at kunne placeres i siddeområdet af stuen, som regel foran sofaen – deraf navnet. Det bruges gerne til opbevaring af aviser, bøger, dekorationer, lys, fjernbetjening til TV’et og andre småting. Det er også tit på sofabordet, at man nyder en kop te eller kaffe.
Beige/Latte/Sand
Brun
Hvid
Natur

Sofaborde i skandinavisk design


Det nordiske look går nok aldrig af mode – i hvert fald ikke her i Norden. Derfor fører vi også et stort sortiment af sofaborde i skandinavisk design, så du er sikker på at kunne finde et flot sofabord, der passer ind i netop dit hjem.

Sofaborde er ikke helt ligesom andre borde. De skal først og fremmest passe til sofaen, både hvad angår højden, drøjden og looket. Det duer for eksempel ikke, at dit sofabord er meget højere end sofaen. Eller at det føles alt for let. Hvis du nu for eksempel har store, tunge lædersofaer med plads til otte personer i alt, bør du nok ikke vælge et lille sofabord på spinkle ben, men bør i stedet overveje et sofabord, som ligesom kan hamle op med dine sofaer.

Omvendt, hvis din sofa er let i looket – hvis den for eksempel er løftet op fra gulvet på tynde fødder – så er det nok ikke et massivt sofabord, du skal kigge efter. Prøv i stedet med noget lettere og mere elegant, som vil passe til din sofa. På den måde vil din sofa og dit nye sofabord “tale sammen” og komplimentere hinanden og komme til at ligne et sæt i stedet for at virke fremmede over for hinanden.

Rundt sofabord fra Sinnerup


Et rundt sofabord er altid populært. Vi har også ovale sofaborde, hvis du gerne vil undgå kanter, men måske har brug for noget lidt større end et rundt sofabord. Ovale sofaborde har også den egenskab, at hvis du for eksempel har en hjørnesofa, som er længere i den ene ende, kan det være svært at få til at passe med et rundt sofabord. Her kan et ovalt sofabord være mere oplagt.

Har du derimod kun én sofa, eller en hjørnesofa, som er lige lang i begge ender, ja, så er der klart grund til at overveje et rundt sofabord. Hvis din sofa tilmed er lidt kantet i looket, kan et rundt sofabord være med til at bløde det hele lidt op, netop ved at tilføje blødere linjer og kurver.

Kig dig derfor om i vores udvalg af runde sofaborde og se, om ikke du kan finde en model, som passer ind i netop din stue.

Sofabord i marmor


Det klassiske sofabord i marmor har været en favorit i danskernes hjem i mange generationer, og det er stadig ikke gået af mode. Faktisk har sofaborde i marmor fået en genopblomstring i det skandinaviske hjem takket være retrobølgen.

Der er bare noget utrolig stilfuldt ved et sofabord i marmor. Hvad er flottere end en blank overflade af marmor? Desuden er marmorborde også uhyre nemme at holde rene og pæne. Faktisk bliver de aldrig rigtig slidte, heller ikke selvom du har børn. Og du skal ikke bekymre dig om at sætte varme kopper på det.

Vi har sofaborde i marmor, som på trods af deres vægt virker både lette og elegante. Vi har taget det tunge ud af marmorbordet og gjort det muligt for dig at få et lækkert sofabord i marmor, selvom du måske har en lille stue eller bare ikke ønsker et sofabord, der virker for voldsomt. Se dig om efter et sofabord i marmor fra Sinnerup og vælg din favorit i dag.