Musthaves til sommerens begivenheder

Varme, lange sommerdage byder på masser af fester, strandture og hyggelige stunder med dem, vi holder af. Det betyder, at vi blandt andet skal finde badetøjet, picnictæppet og sommerkjolerne frem.
Derfor har vi samlet sommerens allerbedste musthaves, om end du skal på festival, til sydens sol eller blot skal nyde den danske sommer. Læs med og bliv inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af de varme, solrige dage med disse skønne musthaves, der forsøder sommeren.
Lampe til udendørsbrugPuder

Musthaves til stranden

Der er ikke noget mere sommerligt end en tur på stranden, hvor man kan nyde de kølige bølger og den varme sol - og med de rigtige ting med på stranden bliver turen kun endnu bedre.
Et tæppe at ligge på, et håndklæde efter en badetur, koldt vand og en strandtaske at have det hele i, er blot nogle af de ting, der er med til at gøre strandturen ekstra god!

Tjekliste:
Picnictæppe
Håndklæde
Strandtaske
Puder
Vandflaske
Køleelement
Opbevaringsboks
Badedragt
Bøllehat
Hårclips
Kjole
TaskerTaskerhåndklæderpuderHatHårpyntvandflaskeBadedragtPicnictæppePicnictæppeKjole

Musthaves til picnicen

Med sol og varme følger picnicen ved vandet, i parken eller i skoven. Derfor har vi samlet en række skønne musthaves til dig, der skal på picnic.
Det er altid en god idé at have tekstiler og interiør til udendørsbrug i hjemmet, så du kan skabe en hyggelig stemning i naturen med dem, du holder af - og så du altid er klar til at nyde solens stråler, uanset om du har en have eller ej. Belysning, plaider og service er blot nogle af de ting, der er med til at gøre skovturen behagelig, hyggelig og afslappende. For hvis man sidder dårligt og ikke har belysning eller mad med, kan picnicen hurtigt blive en kort fornøjelse.

Tjekliste:
Picnictæppe
Servietter
Strandtaske
Puder
Vandflaske
Køleelement
Opbevaringsboks
Emaljekrus
Bestik
Termokande
Bøllehat
Hårclips
Jumpsuit
MadpakkemadpakkePuderJumpsuitHatFlaskeEmaljekrusstrandtaskeBestikServiet

Musthaves til byen

Sommersæsonen betyder lyse, lange aftener med vennerne og festlige begivenheder med lækre sommerdrinks. Derfor har vi lavet en tjekliste til sommerens fester, så der ikke mangler noget til dig og dine gæster, når den står på drinks eller en tur i byen.
Fine glas, cocktailsæt og sugerør er blot nogle af vores bud på musthaves, der er med til at sætte den helt rette feststemning. Og så må vi ikke glemme outfittet! En sød kjole, smykker og en pæn taske er altid et sikkert hit, når den står på fest og farver.  

Tjekliste:
Taske
Hårclips
Kjole
Støvler
Smykker
Glas
Sugerør
Cocktailsæt
ShakerGlasSugerørSmykkerSmykkerSkoTaskeKjoleJakke

Musthaves til festivalen

Musik, fest og kolde øl. Med sommersæsonen følger for mange festivalerne - og der skal ikke mangle noget, når musikken skal nydes time efter time. Derfor har vi lavet en guide med musthaves, der gør festivalstemningen lidt federe.
Håndsprit, powerbank og en bæltetaske er blot nogle af de musthaves, som er oplagte at have med på festival. Se med og bliv inspireret af vores festival-musthaves!

Tjekliste:
Plaid
Håndklæde
Håndsprit
Powerbank
Vandflaske
Støvler
Bøllehat
Hårclips
Kjole
Bælteaske
KjoleKjoleSkoPlaiderBæltetaskeFlaskeHåndspritHårpyntPowerbank

Musthaves til grill- og havefesten

Når solen skinner og varmen stiger, står den på hyggelige grill- og havefester med både venner og familie. Grill- og havefester er altid et hit om sommeren, og derfor har vi lavet en liste med musthaves til dig, der skal med til havefest eller selv skal stå for at arrangere en hyggelig grillaften. Vi har tænkt på alt fra komfort til æstetik, så du og dine gæster ikke mangler noget. Flotte vinglas, bløde hynder og udebelysning er blot nogle af de musthaves, der sikrer, at festen kan vare langt ud på aftenen.

Tjekliste:
Plaider
Rødvins- og hvidvinsglas
Vinkøler
Drinks dispenser
lanterner
Hynder
Stel
Specialiteter
Lyskæder
Hårclips
Kjole
Smykker
Drinks dispenserBar og vinbar og vinbar og vinStelstelHårpyntKjoleudendørs belysning