Sommerens musthaves

Vi har samlet sæsonens allerbedste accessories

Vi ved, at accessories altid er det, der fuldender dit look! Og denne sommer finder du en masse skønne accessories i vores modeafdeling, som vi personligt kan anbefale til din ønskeliste.

Du finder alt fra sko og sommersandaler til hår accessories og smykker.
CRÉTON Nataly sko med sling back / CRÉTON Square skind sandaler

Er du til en klassisk sort eller festlig turkis? Og er du mest til blød ruskind eller ægte skind? Uanset hvad finder du en masse fine sko og sommersandaler fra Créton, som er et rent must denne sæson!
CRÉTON Marble hårclips i to størrelser og flere forskellige farver

De fine, farverige hårklemmer hitter stort denne sæson - og vi kan godt forstå det! Disse fra Créton holder desuden rigtig godt på håret, da der er et ekstra sæt tænder indeni. Så hvad end du har tykt, fint, glat eller krøllet hår, så bliver disse hårklemmer siddende hele dagen.
CRÉTON Sophia ruskind sko / CRÉTON Square skind sandal

Brune sommerstænger og varme solskinstimer kalder på lyst fodtøj! Vi elsker det camel-farvede look med slangeskind og den helt elegante rosaguld sandal. Udover at være smukke i sommervarmen, er de også utroligt komfortable i 100% ægte skind.
CRÉTON Scrunchie corduroy hårbånd

Det er både praktisk og pænt med hårelastikker til sommer-outfittet. Disse i skøn fløjl/velour giver dit hår nyt liv, og giver dit sommerlook et ekstra pift - både som en lav hestehale eller en høj 'messy bun'. Find også scrunchies i ægte silke og en masse fine farver!
CRÉTON Flicka skind sandal / CRÉTON Carlotta skind sko

Hvad end du står og mangler en festlig, feminin høj hæl eller en klassisk hverdagssko, så finder du udvalget hos Créton denne sæson. Der skal ikke sættes grænser i din sko-garderobe! Og der skal heller ikke gås på kompromis, da udvalget hos Sinnerup består af sko i bedste kvalitet.
CRÉTON Pearly hårbånd / CRÉTON blandet hårpynt

Sommeren er højsæson for festlige lejligheder, og her finder du et udvalg af feminin og elegant hårpynt, som vil passe perfekt, når du skal 'dresse op'. Du finder bl.a. søde perler og glitrende sten, som er en skøn trend denne sæson.
CRÉTON Loafy croco slippers / CRÉTON Loafy skind slippers

DE. HER. SKO! Nu er det bare et spørgsmål om, hvilken variant vi skal vælge! Denne sko er et musthave i enhver sko-samling, da de er i et gennemført, tidløst og elegant design, der vil gå til alle dine outfits. Ja, alle.
SILKE RENÉE Single Spiral øreringe børstet / SILKE RENÉE blandede fingerringe

Smykker er altid en god idé, og denne sommer er vores musthave smykkerne fra Silke Renée. De har nemlig den smukkeste børstede overflade, som giver dit look et både råt og elegant udtryk. Smykkerne er desuden alle i enten 925 Sterling sølv og 14 karat forgyldt 925 Sterling sølv.
CRÉTON Snape sneakers / CRÉTON Leona sneakers

Vores ultimative musthave denne sæson er de fede sneakers fra Créton! Trenden kalder på sneakers i chunky varianter og modige farvekombinationer - og disse passer perfekt i beskrivelsen. Er du mest til slangeskind eller dyreprint? Vi kan personligt slet ikke vælge!